Romantická píseň Evy Burešové dokáže chytit i po čase za srdce

Romantická píseň Evy Burešové dokáže chytit i po čase za srdce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O Evě se nedá říct, že by své chování přizpůsobila módním trendům. V době, kdy celebrity schovávají své děti, fotí jim nohy a ruce, kterými zdobí sociální sítě, sympatická herečka a zpěvačka se nebála do svého klipu už před časem obsadit svého syna, kterému je píseň určená.

Než se z Evy stala zlobivá Viky v seriálu ZOO, užívala si popularitu díky seriálu Slunečná, a právě v tomto období pustila do světa romantickou baladu, kterou věnovala svému tehdy čtyřletému synovi Nathanielovi. Nápad na píseň vzešel z její oblíbené knihy Malý princ.

Song, který pro Evu složil Václav Noid Bárta s přítelkyní Eliškou se lidem líbil, a tak vznikl i videoklip. A obsadit do něj i syna se vlastně tak trochu nabízelo. Natáčení s dětmi nebývá jednoduché, ale nakonec to byla Eva, která si musela dělat během písně přestávky, protože byla mnohokrát dojatá a plakala.

Natáčení se tak nakonec protáhlo na dva dny a Eva byla hodně mile překvapená, jak to nakonec celé dopadlo. Přestože o Vaškovi věděla, že všechny klipy točí velmi dobře, tak i po umělecké stránce to zvládl na jedničku. Hodně k tomu určitě přispělo i prostředí, kde se píseň natáčela. Planetárium a Botanická zahrada v Tróji (pavilon Fata Morgana) jsou ve videoklipu jako z jiného světa.

Za úspěchem zpěvačka vidí hlavně to, že Václav Noid Bárta přesně ví, jakou hudbu pro ni složit, a Eliška, která se postarala o text, ji tak dobře zná, že to dokázala naprosto ideálně trefit do její mentality.

Eva už od začátku věděla, že by chtěla zapojit do natáčení i syna, jen přesně nevěděla, jak na to. Nakonec vše proběhlo dobře, protože atraktivní prostředí malého chlapce uchvátilo a užil si to pod hvězdnou oblohou i v džungli. Eva chtěla, aby se Nathaniel choval úplně přirozeně, ale zároveň mělo vše působit i trochu mysticky.

Během natáčení také vyšlo najevo, že mladá maminka na syna mluví anglicky. Sama má k jiným kulturám dobrý vztah, a tak se rozhodla, že syna bude od malička jazykově vzdělávat. Anglicky však mluví jen s ní, takže souběžně komunikuje s ostatními v češtině a dělá to úplně automaticky.

Eva uvedla, že je jejím přáním, aby píseň byla ukolébavkou pro mnoho dětí. Jak už to vypadá, i druhý syn zpěvačku romanticky naladil, a tak je na světě další romantický videoklip s názvem Tiché vody, který vznikl krátce po narození Tristana.

Zdroje článku: