Václav Noid Bárta hudební třešničkou v seriálu Zoo

Václav Noid Bárta hudební třešničkou v seriálu Zoo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je Václav Noid Bárta v seriálu Zoo pouze hudební doprovod Lady X? Jaký další podíl má na tvorbě seriálu a uvidíme ho v Zoo i jinde než za klávesami?

Václav Noid Bárta je velmi talentovaný a charismatický zpěvák a skladatel. V průběhu kariéry spolupracoval s mnoha známými tvářemi (například s Kamilem Střihavkou nebo s Lucií Bílou). Vydal také několik vlastních CD se skupinou Dolores Clan, ale i samostatně.

Je také sólistou v hudebním divadle Karlín, kde zazářil v několika rolích. Kromě toho, že se naplno věnuje své hudební kariéře, se také občas objeví v nějakém tom seriálu. Mezi nimi je právě seriál Zoo, kde uplatnil především svůj hudební talent. 

Eva Burešová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Někteří si možná ani nevšimli, že se Václav Noid Bárta v seriálu Zoo objevuje. Na konci každého dílu doprovází při zpěvu Lady X (Evu Burešovou) na klávesy. Jeho role je však mnohem důležitější a pro něj jistě i zajímavější a zábavnější. Na pro diváky již velmi oblíbený pěvecký závěr každého dílu totiž vytváří coververze sám Václav Noid Bárta. A jak se vyjádřil, velmi ho to baví, což se ostatně odráží i na jeho díle, protože tyto předělané staré songy si diváci natolik oblíbili, že si vyžádali celou verzi písniček na CD.

V blízké době se tak můžeme těšit na dvanáct písní, které Václav Noid Bárta zaranžoval a nahrál spolu s hvězdou Zoo Evou Burešovou. Jeho podíl na úspěchu seriálu je tedy nepochybně významný, protože i taková maličkost, jako je závěrečná píseň, děla ze Zoo originální seriál. A protože má Zoo na televizních obrazovkách úspěch, tak se jistě můžeme těšit na další neotřelé nové verze starých písní.

Jestli se Václav Noid Bárta více zapojí i do děje seriálu, to ví zatím pouze scénáristé.

Možná by mohlo být zajímavé, kdyby se více propletl do života Viky (Evy Burešové). Anebo se pro něj najde jiná dějová linka? Možná přece jen zůstane tou pomyslnou hudební třešničkou na konci dílu. Uvidíme! 

Zdroje článku: