The Perfect Kiss: Film s Lucií Vondráčkovou, který se proslavil jen aférou s podvodným hodnocením

The Perfect Kiss: Film s Lucií Vondráčkovou, který se proslavil jen aférou s podvodným hodnocením
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lucie Vondráčková je hezká a milá žena, která si občas ráda zahraje ve filmu. Ale v tomto případě to nebyla úplně šťastná volba. Hlavní hrdinka filmu v podání Lucky připomíná hodně nepovedenou kopii Bridget Jonesové.

Lucka potřebuje pracovat

Možná se Lucie už doma v Kanadě nudila, nebo jí manžel vyčítal, že nic nedělá a ani neuvaří, tak si honem musela pro klid v rodině zorganizovat nějakou aktivitu. Tak s kamarádkou Tinou Adams započala „velké filmové natáčení“.

Scénář, produkce, režie

Tina Adams je Martina Adamcová, která si u nás v devadesátých letech zahrála ve filmech „Playgirls“, „Playgirls II.“, „Nahota na prodej“ a „Tankový prapor“.

Čtěte také: V desítce nejoblíbenějších herců se objevuje i jeden Čech. Je mezi nimi i váš favorit?

Četařku Babinčákovou, která si ve snímku „Tankový prapor“ zpříjemňovala pobyt v base, si pamatují všichni, kdo tento film viděli.

A právě Martina Adamcová, která má v Kanadě svou produkční společnost, se rozhodla natočit s Lucií v hlavní roli, tento film.

Finanční spoluúčast

Lucii to stálo 200 tisíc Kanadských dolarů (asi 3 miliony korun), které do filmu původně jako půjčku investoval bývalý manžel Lucie, Tomáš Plekanec, hrající v té době hokej za Montreal Canadiens. V rámci rozvodového vyrovnání se Tomáš této pohledávky vzdal ve prospěch Lucie.

Film zřejmě žádné peníze nevydělá, tak si alespoň oba synové Lucie a Tomáše (Adam a Matyáš) zahráli ve filmu malé dětské role.

Hlavní hrdinka filmu Tanya je trochu zmatená třicátnice, která se moc nedokáže přizpůsobit okolí, bydlí u rodičů, kteří jsou údajně špioni a ráda by se už osamostatnila a potkala svého prince. To je vzhledem k její nepraktičnosti a naivitě téměř nesplnitelný úkol.

Předvídatelná romantika na konec

Jak už to v romantických komediích chodí, pravá láska nakonec zvítězí a divák to holce přeje hlavně proto, že je to konec filmu.

ČSFD a hodnocení

Na webových stránkách Česko–slovenské filmové databáze měl film po vstupu do kin hodnocení 44 %, což není nic oslňujícího, ale také to není propadák. Pravidelní návštěvníci stránek ale nechápali příval pětihvězdičkových hodnocení a nechali hodnocení zkontrolovat. Tak vyšlo najevo, že všechny dobré ohlasy se na stránkách objevily v jeden čas a z účtů, které byly založené ve stejný den. Podezřelá hodnocení byla smazaná a film tak zůstal na hodnocení kolem 10 %, což lidi moc nemotivuje k chození do kina.

Sama Adamcová si neúspěch nepřipouští a svádí ho na špatnou propagaci filmu.