Jiří Hána z Ulice slaví dnes narozeniny. Kolikáté myslíte, že oslaví?

Jiří Hána z Ulice slaví dnes narozeniny. Kolikáté myslíte, že oslaví?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec Jiří Hána, kterého mohou diváci Ulice znát jako zubaře Patrika, slaví 29.9. narozeniny. Herci samozřejmě přejeme všechno nejlepší a vzhledem k tomu, že v Ulici teď není moc vidět, mu přejeme, aby mu scenáristé nadělili nějakou výraznější dějovou linku!

Pamatujete, jak Blanka Veronice dohodila Patrika? 

Když se Veronika Maléřová (herečka Hana Holišová) utápěla v lítosti z rozvodu, přispěchal jí na pomoc rytíř na bílém koni v podobě zubaře Patrika. Ten se scházel s Blankou a smutné Veroniky si nemohl nevšimnout. Ihned se mu zalíbila, a tak Blanku napadlo, že je dá dohromady. Vzhledem k tomu, že jsou ti dva spolu teď šťastní, udělala velmi dobře. Ale jednoduché to nebylo.

Veronika je věřící, a proto měla potíže stýkat se s dalším mužem, aniž by se rozvedla. Martin Maléř ji zradil a ona potřebovala čas, aby se z toho všeho vzpamatovala. Patrik jí samozřejmě nebyl lhostejný. Byl milý, ohleduplný a velmi sympatický. A protože byl také trpělivý, nakonec získal Veroničino srdce. Celá situace se později obrátila proti samotnému Martinu Maléřovi, kterého Šárka pustila k vodě. 

Zubař Patrik je galantní a vždycky ví, co říct, aby ženské srdce zaplesalo. Možná i z tohoto důvodu k němu měla blízko křehká Blanka, která si moc lidí k tělu nepouští. Zaměřuje se spíše na rodinu a Patrik je samozřejmě její součástí. Byl při ní, když řešila rozvod s Luďkem. A když se vyjádřil, že se mu Veronika líbí, postrčila ty dva správným směrem.

Patrik teď v Ulici není moc vidět, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Veronika je dost chytrá na to, aby muže snů neposílala pryč 

Veronika, kterou můžeme vidět v salónu Gábiny Pumrové, teď září štěstím a velmi jí to sluší. Když ještě bydlela v Loučce, ani ve snu ji nenapadlo, že až děti vyletí z hnízda, bude opět zažívat velkou romantiku. S Patrikem si dopřávají různé výlety a zájezdy a je vidět, že si moc rozumí. Děti jí vyrostly a ona je na tom zaručeně lépe, než kdyby zůstala s Martinem Maléřem. Ten Veroniku může Patrikovi jen závidět. A to ho na začátku Veronika ani nechtěla.

Měla pocit, že si nemůže užívat s jiným mužem, protože ještě milovala Martina. Pak si ale všechno v sobě ujasnila a dospěla k názoru, že kdyby Patrika od sebe odehnala, už nikdy by takového muže nemusela potkat. Galantní, hodní a věrní muži totiž na stromech nerostou. Patrika jí navíc doporučila její nejlepší kamarádka Blanka, a to už je co říct!

Patrik teď v Ulici není moc vidět. Jeho hlavní dějová linka byla spojená napřed s Blankou a později s Veronikou. Jediným pojítkem mezi ním a diváky Ulice je tak Veronika, která se tu a tam zmíní, že s Patrikem zažila parádní víkend. Tak třeba se scenáristé nad diváky smilují a sympatickému Patrikovi opět napíšou nějakou dějovou linku. Je jisté, že řadu divaček by potěšilo, kdyby mohly herce Jiřího Hánu v Ulici opět vídat. 

Herec oslaví své 46. narozeniny!

Zdroj článku:
  • Autorský text