Diskuze

Hvězdy, které adopcí změnily osudy mnoha dětí

Ve světě filmových a hudebních hvězd je adopce dětí velice oblíbeným způsobem, jak umožnit méně šťastným dětem vyrůstat v rodině a mnohdy i možnost, jak jim dopřát život v bezpečné a ekonomicky silné zemi.
Zpět na celý článek

Ve světě filmových a hudebních hvězd je adopce dětí velice oblíbeným způsobem, jak umožnit méně šťastným dětem vyrůstat v rodině a mnohdy i možnost, jak jim dopřát život v bezpečné a ekonomicky silné zemi.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Další 3 letošní seriálové novinky od českých tvůrců
05.03.2025

Další 3 letošní seriálové novinky od českých tvůrců

Prima vsadila pro platformu Prima+ na původní tvorbu, a tak kromě oblíbených seriálů Kamarádi a ZOO Nové začátky nabídne divákům další novinky....

Dnes v Ulici: Matěj na poslední chvíli kandiduje do voleb a Mário bude řešit Áju a její nechuť potkat se s rodinou
13.03.2025

Dnes v Ulici: Matěj na poslední chvíli kandiduje do voleb a Mário bude řešit Áju a její nechuť potkat se s rodinou

Anežka řeší volby. Doufá, že je vyhraje a svou třídu povede. O nahrávku s jejím ukradeným hlasem se ani zdaleka nezajímá tolik jako její táta nebo...

Survivor 2025: Ke Krotitelům míří zrzka Esmeralda. Bude muset být hodně rafinovaná, aby ji přijali jako rovnocenného člena
18.03.2025

Survivor 2025: Ke Krotitelům míří zrzka Esmeralda. Bude muset být hodně rafinovaná, aby ji přijali jako rovnocenného člena

Na soutěžící čekal hodně náročný fyzický souboj, kde pot tekl proudem. Kromě osvěžujícího pikniku pro kmen Fénixů ještě Martin ukořistil herní...

Film s Oscarem v kapse! Krajan debutuje na televizních obrazovkách
18.03.2025

Film s Oscarem v kapse! Krajan debutuje na televizních obrazovkách

Prima+ uvádí oscarový snímek Krajan. Hluboká výpověď dvou osudů z válečných časů autorů Pavla Sýkory a Viktora Horáka vloni na podzim zabodovala v...

Návrat s velkým otazníkem: V Ulici je zpátky stará známá, ale s novou jiskrou
18.05.2025

Návrat s velkým otazníkem: V Ulici je zpátky stará známá, ale s novou jiskrou

Michaela Badinková se v rámci oslav výročí seriálu vrací do role Lenky Hejlové. I když přichází po více než desetileté pauze, do postavy se...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Oskar má trápení. Lucie vaří skvěle, ale chutná jí spíš Olí než on
01.05.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Oskar má trápení. Lucie vaří skvěle, ale chutná jí spíš Olí než on

Petr se těší na všechny ty věci kolem plánování svatby a jen zjišťuje, zda i Linda to prožívá stejně. Přece jen už to má jednou za sebou. Na zámku...

Zdena z Ordinace slaví 30 let u televize. Takhle se za tu dobu změnila – fotky mluví za vše
01.04.2025

Zdena z Ordinace slaví 30 let u televize. Takhle se za tu dobu změnila – fotky mluví za vše

Slavná česká herečka Dana Morávková oslavila v únoru 30 let na scéně. Slavná herečka je i po letech velmi krásnou a elegantní dámou, která má svůj...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

Jedna rodina: Vilda podlehl kouzlu okamžiku a neví, kudy kam
25.02.2025

Jedna rodina: Vilda podlehl kouzlu okamžiku a neví, kudy kam

Trable s láskou, trable s dětmi. Nejvíce zamotaný život má nejspíš Vilda. Jeho snaha být rodičem je opravdu velká a vše ostatní jde stranou. Po...

Vzpomínáte si na krásnou Sandy z Pomády? S Dannym se neviděla třicet let a život se s ní rozhodně nemazlil
28.05.2025

Vzpomínáte si na krásnou Sandy z Pomády? S Dannym se neviděla třicet let a život se s ní rozhodně nemazlil

Olivia Newton-John neměla moc jednoduchý život a ani velká popularita filmu Pomáda ji šťastnou neudělala. Zatímco John Travolta se chytil...

Diskutujte

Nejnovější diskutované