Drbárna ze ZOO: Pomstychtivá Markéta vytáhla drápky. Albert si Kristýniny náklonosti moc neužil

Drbárna ze ZOO: Pomstychtivá Markéta vytáhla drápky. Albert si Kristýniny náklonosti moc neužil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by to do Alberta řekl, že se nakonec doopravdy zamiluje. S Kristýnou se vodí za ruku a rty od sebe nemohou odtrhnout. Drbny v infocentru jen žasnou. Další spokojený pár si užívá darovaný pobyt. Vojta s Izabelou si víkend, který dostali od Marka, pochvalují.

Jen Adam má neustále deprese a každou otázku, kterou dostane, vztahuje hned na své vize. Sid tak za ním běhá jako terapeut, mluvčí a osobní strážce, aby svého přítele chránila.

Do nepříjemné situace se dostala Tereza, která jen napravuje věci po herecké hvězdě Pechové. Naposled to bylo špatně objednané krmení a nově musela celý den a noc prosedět nad administrativou, kterou Pechová nedělala. Tereza dostala upozornění, že by se měla objevit velká kontrola a pravděpodobně by kvůli odfláknuté práci Helena měla velké problémy.

Zábavné je škádlení Markéty a Kristýny. Nutno podotknout, že dobrosrdečná Kristýna je vůči Markétě trochu v nevýhodě. Na rozdíl od mladé právničky má morální zábrany. Ty Markéta neřeší a zamilovaná dvojice jí doslova drásá nervy. To ji vede k rozhodnutí, že musí něco udělat. Verbální útoky na Kristýnu ji sice baví, ale neuspokojují.

Markéta se své příležitosti dočkala. Od drbny Hrabalové se dozvěděla o dalším nápadníkovi, který o Kristýnu velice vytrvale usiloval. To zhrzenou Markétu hodně zaujalo a neváhala Ovčíka vyhledat. Ve dvou by mohla být pomsta přece jen uspokojivější. Když se potom dozvěděla o sázce Kamila a Alberta, věděla, že přesně to bude pro její plány zásadní. A ani si nemusí špinit ruce, to za ni udělá Ovčík.

Když Albertovi přistanou na stole v restauraci klíče od motorky, Kristýna chce samozřejmě vědět, o co jde. A vůbec se jí nelíbí to, co slyší. To pro Alberta nevěstí nic dobrého a jen složitě bude trhlinu ve vztahu napravovat. Markéta tak docílila svého a vlastně i Kamil cítí určité uspokojení.

Viky a Filip se chystají na televizní vystoupení. Jenže ani oni to nebudou mít úplně snadné. Viky dostane velkou šanci pro své podnikání, jenže problém je s časem. Aby mohla nabídku přijmout, musela by dva týdny hodně intenzivně šít. Jenže právě v té době má být i vystoupení v televizi. Viky tak po krátké úvaze práci odmítne. Slíbila Filipovi jeho splnění snu. Ani Danuše ji od jejího úmyslu neodradila, přestože přiznala, že odmítnutí nabídky lituje.

To zaslechl Filip a rozhodl se, že to bude on, kdo ustoupí od svých plánů a nechá prostor Viky. Tím si zřejmě definitivně cestu na hudební výsluní uzavřel, ale věří, že udělal dobrou věc.

Nejtragičtější chvilky ale zažívá herecká hvězda Helena Pechová. Ta už si plánovala hlavní role a nesmrtelnou slávu, ale dopadlo to jinak. Hned po začátku natáčení jí režisér vmetl do tváře, že obsadit ji byla chyba, a tak ji vyhodil. Uplakaná Pechová tak skončila u Marka v baru ve společnosti vodky.

Zdroj článku: