Super „teta“ z dětského domova, Ivana Vaňková (Miriam Chytilová)

Super „teta“ z dětského domova, Ivana Vaňková (Miriam Chytilová)
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hvězdná dabingová herečka Miriam Chytilová bude novou posilou seriálu ZOO. V roli vychovatelky z dětského domova, ve kterém vyrůstala Viky Janečková, zamíchá kartami mezi protagonisty. Na čí stranu se nakonec postaví?

Jméno Miriam Chytilové jsme mohli v minulosti slýchávat v řadě seriálů zahraniční produkce. Je tomu tak zejména proto, že Miriam propůjčila svůj hlas spoustě slavných hereček v rámci českého dabingu. Mezi ty nejpopulárnější patří například hlas Rachel Greenové v podání Jennifer Aniston v populárním seriálu Přátelé. Nyní se Miriam Chytilová chystá neukázat pouze svůj talentovaný hlasový projev, ale střihne si přímo jednu z hraných rolí v seriálu ZOO.

A v jaké roli můžeme Miriam čekat? Zahraje si „tetu“ Kalinovou, která se v minulosti starala o Viky Janečkovou během jejího pobytu v dětském domově. Můžeme tedy očekávat, že na Viky vytáhne nějakou nepříjemnou situaci z minulosti, nebo jí spíš pomůže v nelehké životní situaci?

Pravdou je pochopitelně druhá možnost. Ivana Vaňková na Viky vzpomíná velmi ráda, a když ji proto požádá o pomoc s problémy spojenými s vytvořením fiktivního dvojčete Alex, neváhá Viky podpořit a krýt jí záda, kdykoliv je to nutné. Následně se pak v seriálu průběžně objevuje vždy, když je to potřeba. Ve finále to skončí tak, že pomáhá nejen Viky, ale také Sid, pro niž má taktéž velké pochopení.

Viky se jí však následně náležitě odvděčí. Do dětského domova se vrátí a pomáhá s jeho vymalováním. A nejen to – dokonce se jí podaří prostřednictvím Alex do výpomoci zlanařit i soudce Kříže! To jí pochopitelně hraje do karet z pohledu rozvoje jejich vztahu. Nad druhou stranu má soudce v lásce Alex, avšak do domova dochází Viky. Jak to celé dopadne a jak se situace vyřeší? Opět zasáhne "teta" Kalinová a nakonec se dočkáme i romantické scény v malířských oblecích.

Je otázkou, zdali postavu „tety“ v podání Miriam Chytilové v seriálu ještě uvidíme. Zatím to vypadá tak, že si ji scenáristé nechávají v záloze pro případ, že by bylo opět nutné zažehnat nějaké nové komplikace, které hlavní hrdiny ZOO jistě potkají. Nechme se tedy překvapit!

Zdroj článku: