Lilly a její intriky v ZOO. Je to dobrá kamarádka?

Lilly a její intriky v ZOO. Je to dobrá kamarádka?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Již několik měsíců vysílá televize Prima nový rodinný seriál ZOO, který má veliký úspěch u diváků všech věkových kategorií. Bohužel s přicházejícími prázdninami tvůrci seriálu uzavřeli první sérii, a my si tak budeme muset na další pokračování počkat dva měsíce.

Jendou z vedlejších postav je Lilly, nejlepší kamarádka Markéty Tomečkové. Markéta pracuje jako právnička u soudu a po smrti první manželky soudce Petra Kříže se s ním blíže seznámí jak po pracovní stránce, tak po stránce vztahové.

Poté se stala jeho přítelkyní a nastěhovala se k němu a jeho dvěma dětem domů. Petr považoval jejich vztah za skvělý až do chvíle, kdy u nich začala pracovat jako chůva jeho dětí Viki Janečková. Markéta na ni téměř okamžitě začala bezdůvodně žárlit, byla na ni zlá a všude ji pomlouvala. A byla to právě Lilly, její nejbližší přítelkyně, která za ní vždy věrně stála a radila jí, aby se Viki co nejrychleji zbavila.

Viki po večerech zpívá v baru jako tajemná Lady X, ke které začíná Petr něco cítit. Stále častěji navštěvuje její vystoupení a chce se s ní blíže seznámit. Aby Viki nemusela s pravdou ven, vymyslí jí její kamarádi nevlastní sestru, dvojče, Alex, do které se Petr vášnivě zamiluje. Markéta však začíná žárlit stále víc a ptá se Lilly, co si má počít. Ta radí radikální řešení, aby nechala Alex v baru zmlátit! Dalšími všemožnými intrikami se snaží Markétě pomoci, aby se k ní Petr opět vrátil.

Když pak Markéta odjede na pár dní na pracovní cestu, pozve si Petr Alex k sobě domů a chtějí spolu prožít vášnivou noc. V tu chvíli zazvoní zvonek a do bytu vtrhne na kontrolu Lilly, která má tušení, že by mohl být Petr Markétě nevěrný. Alex se rychle převlékne za Viki a zachrání celou situaci.

Poté, co se Alex s Petrem rozejde, je to opět Lilly, která Markétě radí, aby okamžitě Petra získala zpět a pomůže jí vymyslet plán. Markéta předstírá zánět močového měchýře a rozbité topení doma, Petr jí tak nabídne, aby u něj pár dní zůstala, toho Markéta ihned využívá a podaří se jí ho svést. Petr je stále na vážkách, nakonec se však rozhodně, že přece jen dá Markétě šanci… Nebo to bude vše ještě jinak?

Lilly v seriálu působí jako chladná a vypočítává mrcha, která je sice věrnou kamarádkou Markéty, ale svými radikálními názory jí často ubližuje. No povězte sami…Chtěli byste takovou kamarádku?

Zdroj článku:
  • Autorský text