Ulice: Prokop ponese velmi špatně Magdiny zásnuby. Dělal si naděje?

Ulice: Prokop ponese velmi špatně Magdiny zásnuby. Dělal si naděje?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co je nejlepší na hádkách a jiných partnerských neshodách? Následné usmiřování se. Mirek nečekaně požádal Magdu o ruku a ta, jak to u ní většinou bývá, zpanikařila. Jiný muž by znejistil, ale Mirek v klidu odjede do hotelu a až druhý den si přijde pro odpověď. Ve 4212. dílu se dozvíte, jakou dostane.

Blanka se snaží vzpamatovat z předchozích událostí, které zasáhly jejich rodinu a její vztah s Luďkem. Adam má o ni starost, protože vlastně vůbec netuší, k čemu mezi jeho rodiči došlo. Něco málo mu naznačil Luděk, ale Blančinu verzi ještě nezná. Ta není schopná říct svému synovi, jaký jeho otec dokáže být. A tak svůj bol svěří alespoň Veronice. Ta Blanku nabádá, ať si promluví s Evženem, ať mu všechno řekne, ale Blanka to odmítá. Nechce totiž slyšet z jeho úst, že je teď s Vandou. A přitom je to všechno úplně jinak…

Luděk zjistí od Adama, že je u Blanky Veronika, a tak si počká v krámku, až od ní odejde. Když se tak stane, Luděk posilněný alkoholem se vydá za Blankou. Snaží se dostat do bytu, ale marně. Nezbyde mu tedy nic jiného, než se vztekem odejít. A zůstat dál v nevědomosti toho, co všechno Blanka Veronice prozradila.

Ingrid s Kateřinou si neuvěřitelně padnou do oka. Z Lumíra se rázem stane páté kolo u vozu, a tak je nakonec poslán domů, aby se postaral o Lexíka. A Kateřina s Ingrid můžou nerušeně pokračovat ve své jízdě, která se poněkud protáhne. Ingrid dokonce přivede Kateřinu domů a obě si vymyslí na Lumíra takovou lest. 

ANO, taková bude Magdina odpověď na Mirkovu žádost o ruku. Mirek je šťastný a vlastně i Magda tak vypadá. Pochlubí se kolegovi Otíkovi Puklickému i Tomášovi Jordánovi, před Prokopem se však snaží vše ututlat. Magda však není jediná, která by mu to mohla říct. Prokop se náhodou potká s Mirkem na chodbě a ten mu to s radostí oznámí. Prokop zůstane stát jako opařený, a když potom narazí i na Magdu, která dělá jakoby nic, je snad ještě smutnější, než byl z rozchodu jeho rodičů.

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text