Netflix opět posouvá hranice tolerance k odlišnostem a boří tabu, vše nápaditě a s humorem v seriálu Bonding

Netflix opět posouvá hranice tolerance k odlišnostem a boří tabu, vše nápaditě a s humorem v seriálu Bonding
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro sledování komediálního seriálu Bonding se vybavte notnou dávkou pochopení a předsudky zavřete do komory. Potom se budete pár večerů příjemně bavit a třeba se i něco nového dozvíte, nebo se necháte inspirovat.

Překvapivě svěží je seriál z dílny mladého režiséra Rightora Doylea, který si po několika hereckých příležitostech troufl napsat scénář a také si sám zkusil režii seriálu.

15 Epizod ve dvou sériích (2019 a 2021) vás zavede do života Tiff, studentky psychologie, která si na studiu a živobytí vydělává trochu neobvyklým způsobem. Tiff je domina. Je nutné dodat, že to mladé herečce Zoe Levin v černém latexovém oblečku moc sluší.

Nečekejte žádné žhavé scény. Jde především o zábavu a pobuřující může být pro někoho spíš téma než zpracování.

Mladá domina si obstará asistenta, který ji doprovází za klienty. Tím je její spolužák ze střední školy. Pete by se rád prosadil jako komik, ale je moc stydlivý. Právě tato práce mu pomůže si svůj sen uskutečnit. A aby byl děj ještě pestřejší, Pete je gay.

Veselé i vážné příběhy z univerzitního prostředí, z práce i z osobního života jsou humornou směsí, která drží seriál v tempu a divák se rozhodně nenudí. Oba hrdinové mají kromě své práce také osobní životy a není pro ně úplně lehké si najít partnery a otevřít se jim. Nakonec budou ale oba překvapení, jak se jim uleví, když se svým protějškům a přátelům svěří s tím, čím se živí, a nebudou muset vše tajit.  Brendan Scannell jako Pete, je stejně zábavný jako Zoe Levin a dvojice se výborně doplňuje nejen během práce.

Lechtivé téma, humor a překvapivě dobré herecké výkony dělají z krátkých epizod o délce 14-22 minut příjemnou oddechovou podívanou na pár večerů. Netflix tak zpestřuje svoji širokou nabídku seriálů a určitě právem se drží na vrcholu žebříčku mezi poskytovateli streamovacích služeb.