Drbárna ze ZOO: Co prozradily fotky ze zákulisí narozeninové oslavy

Drbárna ze ZOO: Co prozradily fotky ze zákulisí narozeninové oslavy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seriálu ZOO je už tradicí, že herci dostanou od štábu dárek k narozeninám a 16. října si sladkou dobrotu a kytku zasloužila Veronika Žilková, která sice pro televizní diváky právě do seriálu naskočila, ale natáčí už nějaký ten pátek.

Herečka Veronika Žilková se před časem nechala slyšet, že z penze stěží zaplatí běžné provozní náklady domácnosti, takže pro ni honorář ze seriálu ZOO je vítaným přilepšením do rodinného rozpočtu. Navíc, všichni si pochvalují zázemí seriálu a podle častých dortů a kytic na tom něco bude. Své 62. narozeniny tak stálice českých filmů a seriálů oslavila s kolegy, kteří byli zrovna na place.

herci ze seriálu ZOO
herci ze seriálu ZOO | Zdroj: FTV Prima

Fotografie nám prozradila, že Albert už je opět v ději, pokud tedy vůbec seriál někdy opustil, jak před několika měsíci David Gránský oznamoval. Chtěl se věnovat hlavně rodině a byl také jedním z porotců známé talentové soutěže.

Žádnou oslavu ani přání jsem nečekala, protože jsem v seriálu ZOO poměrně krátce a taky jsem dnešní narozeniny docela tajila. Co nedáte na Instagram, jako by nebylo. Dojalo mě to. Po klapce nastoupil štáb, přišli s dortem a pan režisér mi dal kytku v květináči. Dokonce s větou, že ví, že nemám ráda řezané, a to mě na tom dojalo asi to nejvíc, že jsem někomu, to je jedno, kdo to byl, stála za to, aby si zjistil, co mám ráda. Řezané kytky nemám ráda, protože mám pocit, že se jim uřízne duše. Když mi někdo chce dát kytku, tak vždycky prosím, aby byla v květináči, ať na něj mám delší vzpomínku než jenom ten týden, kdy vydrží řezaná,

vysvětluje Žilková, která přiznává, že narozeniny vůbec neslaví.

Vypadá to, že když jde o dort, málokdy na natáčení chybí Šimon Bilina, který doslova před oslavenkyní poklekl. Jen není jasné, zda obdivoval, jak dobře důchodkyně Veronika Žilková ve dvaašedesáti letech vypadá, nebo zda k ní má respekt jako k herečce, která za celý život vytvořila celou řadu zajímavých rolí.

Právě nedávno jsme připomínali její roli z mládí v seriálu Druhý dech, kde si zahrála manželku vesnického hulváta v podání Marka Vašuta. Možná si ji vybavíte i v seriálu Šípková Růženka, kde se stala úspěšnou podnikatelkou, nebo ze seriálu Vyprávěj, kde jako účetní Věra dlouho hledala lásku, a nakonec ji našla v zarytém komunistovi Karpíškovi, kterého dokázala změnit v lepšího člověka. Svůj smysl pro humor dokázala prodat v bizardním pořadu Tele – Tele, kde naprosto zapadla do vykutálené partičky tvořené Genzeren, Suchánkem a Cardou.

Jak je z čerstvých fotek z natáčení patrné, s návratem Alberta se z děje neztratil Márty (Martin Preiss), který měl nastoupit po odjezdu Alberta do Ameriky na jeho místo. V seriálu jsou oba. Uvidíme, zda bude pracovat v ZOO na jiné pozici, nebo zda si založí vysněnou firmu.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text