Drbárna ze ZOO: Nová seriálová posila Veronika Žilková si stěžuje na nízký důchod

Drbárna ze ZOO: Nová seriálová posila Veronika Žilková si stěžuje na nízký důchod
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na Instagramu se důchodkyně Žilková už před dvěma týdny pochlubila, že nastoupila do nové práce a přidala pár fotek ze seriálu ZOO, kde by měla vytvořit postavu uklízečky. Zatím není známo, na jak dlouhou dobu její postava v seriálu bude.

Na rozdíl od Denisy Nesvačilové, která bude v dějové lince s Charliem, se Žilková bude objevovat v prostředí safari parku. Pro seriál by to mohlo být hezké zpestření, pokud dostane dost prostoru.

Žilková se sice v poslední době moc nepředvedla s praním špinavého prádla na veřejnosti, když ji opustil Stropnický, ale jako herečka má rozhodně své kvality a umí je prodat. Nová práce a přilepšení k malému důchodu jí možná usnadní existenci a péči o dceru Kordulu, a tak nebude muset prodávat každý den nějakou úžasnou historku o sobě nebo o potomcích bulvárním novinám.

Veronika Žilková bude pravděpodobně spojená v ZOO s Frantou Kolmanem. Jak sama uvedla, měla by být jeho nevlastní matkou. Trochu podivné je to, že by o tom Franta neměl mít ani potuchy. Jak uvádí extra.cz, jeden tajný zdroj prozradil, že ve scénáři je dané, že by Fanda měl být jako dítě dán k adopci, aniž by to věděl, a teď tam ta postava přichází, aby se s ním sblížila. V tomto případě by to však měla být vlastní (biologická) matka. Na zápletku si tak budeme muset ještě chvíli počkat. Údajně by také Fanda, neznalý situace, měl zkoušet postavu ztvárněnou Žilkovou svádět, což je docela možné.

Veronika Žilková se zatím ke své postavě vyjadřovat nechce a zřejmě jí to ani pracovní smlouva nedovolí. Zvědavé novináře odkazuje na tiskové oddělení TV Prima. Jediné, co uvádí, je důvod, proč musí pracovat. Údajně musí živit nejmladší dceru a její dva koně. Zřejmě tedy velkou podporu od bývalého manžela a otce Korduly nemá. Důchod jí prý nestačí ani na účty za plyn.

Veronika Žilková (61) není v seriálech nováčkem. Na Primě ztvárnila v Dobrých zprávách trochu rozevlátou matku jedné z hlavních postav. Objevila se i v povedeném seriálu Sedm schodů k moci, kde šéfovala kantýně v parlamentu a krmila poslance. V Jitřní záři konkurenční televize vytvořila nesympatickou sociální pracovnici. Ze starších projektů rozhodně stojí za zmínku role Věry v seriálu Vyprávěj, případně podnikatelky v seriálu Šípková Růženka. V předrevoluční době se objevila třeba v seriálu Druhý dech anebo v oblíbeném projektu My všichni školou povinní.

Zdroje článku: