Které herce v ZOO už nejspíš neuvidíme? Budou vám chybět?

Které herce v ZOO už nejspíš neuvidíme? Budou vám chybět?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál ZOO zažívá s druhou sérií poměrně výrazné personální změny. Některé postavy již z děje postupně vymizely, jiné odchod teprve čeká. Kdo tedy natáčení nedávno opustil či brzy opustí?

V první sezóně ZOO jsme měli možnost pozorovat rozvinutí řady příběhů nejrůznějších postav. Nic však netrvá věčně – a u natáčení seriálů to platí dvojnásob. Proto se s některými účinkujícími v ZOO musíme rozloučit. O koho přijdeme?

Již v minulosti opustil natáčení Bob Klepl, představitel ošetřovatele nosorožců Radka Daňhela. Ten nestíhal účinkovat v seriálu i v divadle, a navíc se rozhodl, že se chce na stará kolena věnovat hledání smyslu života. Jeho plán je tedy oprostit se od hereckých závazků a objevit nové zájmy a koníčky, kterým se hodlá věnovat. Mezi zaměstnanci zoologické zahrady se však Radkův odchod poměrně jednoduše ztratil a dnes už bychom si na jeho roli v ZOO možná ani nevzpomněli.

To se však nedá říct o Evě Burešové, která také ukončila své působení v seriálu. Důvodem Evina odchodu bylo její těhotenství a následný nástup na mateřskou dovolenou. Burešová totiž nově vychovává syna Tristana Williama Forejta, jehož otcem je známý šéfkuchař a Evin současný přítel Přemek Forejt.

Eva Burešová ztvárňuje v seriálu jednu z hlavních postav, Viky Janečkovou. Právě kolem jejího života se totiž točí velká část děje. Zatím nevíme, zdali se Burešová časem k natáčení vrátí, nebo bude její linka v seriálu ukončena nadobro. S odchodem Evy Burešové souvisí také oznámení Roberta Urbana, že i jeho natáčecí dny jsou již u konce. Právě Urban totiž v seriálu v roli soudce Petra Kříže aspiroval na partnera Viky. V závěru první série ZOO se Petr konečně rozhoupal a opustil svou tehdejší přítelkyni a snoubenku Markétu Tomečkovou, takže vztahu soudce s Viky prakticky nic nebránilo. Jak se však ukazuje v aktuální sérii, nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá.

Právě Markéta Tomečková je jednou z dalších postav, která opustila scénu. Je tomu však skutečně nadobro? O Markétě se ví, že se nerada vzdává, a je tak možné, že se do děje ještě v budoucnu zapojí, a to jen proto, aby zkomplikovala život Viky i Petra.

Markéta (Michaela Petřeková) nás ještě překvapí, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Je zcela logické, že někteří herci zkrátka naznali, že by bylo možná vhodné z natáčení odstoupit, a přenechat tak prostor k realizaci jiným stávajícím postavám, případně i těm úplně novým, které se v ZOO teprve objeví. Diváky by stejně nejspíš nebavilo pořád dokola sledovat snahy Viky usilovat o Petrovo srdce.

Stejně tak se stává nezáživnou dějová linka Aničky a Adama, která by se dala přirovnat k horské dráze. Nová krev je tedy potřeba, a my se tak možná dočkáme i nových hlavních postav, které zaplní obrazovky ZOO. Všem odcházejícím hercům však děkujeme za příjemné chvíle strávené sledováním jejich účinkování v seriálu a přejeme jim úspěchy nejen v profesní kariéře, ale i v osobním životě.