Eva Burešová ze ZOO porodila syna, s Přemkem Forejtem mu vybrali hodně netradiční jméno

Eva Burešová ze ZOO porodila syna, s Přemkem Forejtem mu vybrali hodně netradiční jméno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbená herečka a zpěvačka ze seriálu Zoo Eva Burešová (29) porodila! Spolu se svým partnerem, známým šéfkuchařem Přemkem Forejtem (35), dnes na světě přivítali svého prvního společného potomka. Pohlaví miminka dlouho tajili. Je to tedy kluk nebo holka? A jaké jméno mu šťastní rodiče dali?  

Dnes se Eva Burešová stala podruhé maminkou a Přemek Forejt se stal podruhé otcem. Oba již mají děti z předešlých vztahů. Eva má pětiletého syna Nathana a Přemek má o něco starší dceru Stellu. Tato mladá rodinka se tak dneska rozrostla o dalšího člena. Tuto radostnou novinku oznámil na svém Instagramu hrdý a šťastný otec.: „Tak drobná, přitom tak silná a statečná. Jsem na tebe tak pyšný, jak jsi to celé zvládla. Jsem šťastný za to, co společně máme. Trojka už je na světě a nemůžeme se dočkat, až budeme všichni spolu. Miluji vás, rodinko moje.“ Nakonec za svého syna dodal: Tak už jsem tu taky!

Porotce soutěže MasterChef Přemek Forejt je dvojnásobným tatínkem, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

A my už tak po dlouhém čekání konečně víme, že se jim narodil chlapec! Milující rodiče mu dali krásné jméno, Tristan William Forejt. 

Oba partneři si své soukromí střeží. Stejně jako nějakou dobu tajili svůj vztah, tak z pochopitelných důvodů prvních pár měsíců tajili i Evino těhotenství. Nakonec však tuto radostnou novinku oznámili světu ve společném duetu v show Moje tvář má známý hlas, kde jako Alicia Keys a James Bay zazpívali píseň Us. Zde už se Eva Burešová hrdě ukázala se zakulaceným bříškem. A na závěr se s těhotenstvím oficiálně pochlubili. A od té doby pyšná maminka sdílí svou radost z těhotenství se svými fanoušky na Instagramu naplno. Brzy se jistě můžeme těšit i na první fotečky malého Tristana. 

 A jak to bude s hereckou kariérou Evy Burešové? Eva v současnosti mimo jiné hraje jednu z hlavních postav v seriálu ZOOViktorii Janečkovou. Viky se jako Lady X zamilovala do soudce Petra Kříže, který ovšem netuší, že je Lady X právě ona. Jak by se tento komplikovaný vztah odehrával dál podle původního scénáře, to se již nedozvíme. Viktoriinu naplánovanou dějovou linku totiž sama herečka přepsala tím nejkrásnějším způsobem. A protože diváci si příběh lásky mezi Viky a Petrem Křížem velmi oblíbili, bylo by smutné, kdyby z něj Eva kvůli těhotenství vypadla. Naštěstí je nasnadě jedno krásné a snadné řešení. Ano, tušíte správě! Viky po několika vášnivých nocích s Petrem zjistí, že je v požehnaném stavu. Nemusíme tedy zoufat, že bychom o Evu v seriálu Zoo přišli. A protože se díly natáčí hodně dopředu, může si Eva, než se k natáčení vrátí, v klidu a naplno užít první chvíle se svou rodinou a novopečeným synem Tristanem. 

Nám už nezbývá nic jiného, než přivítat Tristana Williama Forejta na světě! Šťastnému páru gratulujeme k novému přírůstku do rodiny a přejeme jim i Tristanovi mnoho štěstí a zdraví! 

Zdroj článku:
  • Autorský text