Eva Burešová si pochvaluje, že má partnera, který by jí snesl i modré z nebe

Eva Burešová si pochvaluje, že má partnera, který by jí snesl i modré z nebe
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbená herečka primáckého seriálu ZOO už sice netočí další epizody, ale rozhodně se nevyhýbá médiím a zásobuje tak své fanoušky novinkami ze života. Nestydí se podělit o nadšení i obavy z nadcházejících dnů, kdy přivede na svět druhého potomka.

Na prvního syna byla sama

Své druhé těhotenství si může naplno vychutnat. Když čekala v roce 2017 syna Nathaniela, byla na všechno sama. Otcem jejího prvního dítěte je muzikant Michael Krásný, který si s příchodem potomka moc hlavu nelámal.

Eva se i přesto rodičovství nevzdala, i když jí bylo pouhých 23 let a na dítě zůstala sama. Dnes na sebe může být hrdá, jak to všechno zvládla. Nakonec se na ni usmálo štěstí, a to jak v pracovní sféře, tak v soukromém životě.

Nakonec i ona se dočkala životní lásky

Po divácky oblíbeném seriálu Slunečná se přesunula do ještě populárnějšího projektu. Seriál ZOO se pravidelně ve sledovanosti umisťuje na předních pozicích a diváci se už nemohou dočkat, až po prázdninách uvidí nové díly. Eva v nich ještě nějaký čas bude, než se její postava na chvíli stáhne a bude v ději udržovaná na dálku, dokud se herečka nerozhodne po druhém porodu opět nastoupit do práce.

Velká popularita jí umožnila neplánované volno a návrat, protože jinak by nejspíš její postava zemřela. Prima ale moc dobře ví, že jde o jednu z nejoblíbenějších seriálových tváří a vyplatí se na ni počkat.

V soukromí se Evě daří ještě lépe než v kariéře, našla lásku a věří, že tentokrát je to ono a Přemek Forejt (35) je mužem jejího života. Prý by jí snesl modré z nebe.

Musela zvolnit pracovní nasazení, protože se bála o dítě

Druhé těhotenství ji trochu vystrašilo, protože jeho průběh byl jiný, než měla v paměti, a musela své aktivity trochu omezit, přestože kromě natáčení měla ještě řadu koncertů a dalších akcí.

Jak se svěřila v rozhovoru pro časopis Maminka, začala se bát, aby kvůli vysokému pracovnímu nasazení neporodila předčasně. Přece jen už má o pár let více, a tak jednoduše musela trochu zvolnit.

„Mám obrovský strach, to jsem s Nathánkem nezažila. Dokonce jsem to řešila s lékařkou a ona mi řekla, že už nejsem nejmladší. Není mi už dvaadvacet, asi to s tím souvisí. Těhotenství je diametrálně odlišné, poprvé jsem do osmého měsíce tancovala, hrála v divadlech,“ porovnala svá dvě těhotenství představitelka Viky ze seriálu ZOO.

Přestože Eva už ví, co jí čeká, a věří, že porod zvládne a vše bude v pořádku jako poprvé, zároveň dodává:

„Už celý ten proces znám. Vím, jak je všechno složité a jak obrovský strach s dítětem přijde… Každý vás připravuje na to, že to bude největší láska, jakou jste kdy v životě zažila. Ale nikdo už vám neřekne, že je tu taky ten strach, co vás nikdy neopustí. Představa, že ve mně něco roste a já to nemůžu ovlivnit, i proto jsme o těhotenství nechtěli dlouho mluvit, i proto nechceme říkat pohlaví miminka. Kolem nás je tolik smutných příběhů.“ 

Herečka a zpěvačka se na příchod potomka těší, ale zároveň dodává, že má v sobě protichůdné pocity, kdy už je nedočkavá, aby své děťátko viděla, a na druhou stranu si říká, ať ho může svým tělem chránit co nejdéle a na svět přijde pěkně silné.

S partnerem zatím odolávají tlaku fanoušků a pohlaví nového člena rodiny si nechávají pro sebe. Eva zmínila, že bude rodit v Krnově, kde přivedla na svět i prvorozené dítě. Tak jí budeme přát, aby jí to vyšlo. Přece jen nový přírůstek si může postavit hlavu a vykouknout na svět naprosto nečekaně.

Eva by byla ráda, kdyby měla Přemka u porodu, tak uvidíme, jestli se „pochlapí“ a přivítá pokračovatele kuchařského rodu osobně. Nebo pokračovatelku? Eva úplně rozkvetla, to vypadá na malého kuchaře.

Zdroje článku: