ZOO: Nebaví vás čekání na další díl? Přinášíme malou ochutnávku pro nedočkavce

ZOO: Nebaví vás čekání na další díl? Přinášíme malou ochutnávku pro nedočkavce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Únos ženicha, udobření u Novotných, unavená Viky a svatba v romantickém prostředí, které ovšem alespoň na ženicha zapůsobilo až moc a přehodnotil svůj pohled na lásku.

Přípravy na svatbu vrcholí

Viky se v poslední době necítí moc dobře a všimla si toho už i Sid, která její stav přičítá blížící se svatbě. Na tu se vlastně nikdo netěší, kromě Markéty, samozřejmě.

Přípravy na svatbu jsou v plném proudu. Markéta mluví po telefonu s matkou, která odmítá přijet. Nevěsta dává všem vědět, že je to jen dobře, protože s ní nemá dobré vztahy. Petr však získá dojem, že ji to mrzí.

Markéta však na matku nemyslí, a hlavně se chce už vdát. Mise tak bude konečně splněna. Nezapomene se také zastavit za Viky, aby jí připomněla, že očekává od Alex ten milion, o který se vsadily. Viky jí otráveně odpovídá, že ještě se nevdala a do zítřka se toho může ještě hodně stát.

Také ji trochu popíchne, že Alex už je možná v letadle a míří na svatbu. To ovšem Markétu hodně znervózní a začne se chovat ještě hůř, než je u ní zvykem. Napovídá jí snad podvědomí, že je něco špatně?

Rozhovor mladých žen zaslechne Danuše a za tepla s tím jde za Petrem. Ten ale nechce nic slyšet a omlouvá Markétino chování nervozitou s nadcházejících událostí. Podrobnosti ho ani nezajímají a prchá do práce.

Ani Sid nemá nejlepší dny. Babička vyhodila jejího otce, ten odjel na ryby a matka raději nezasahuje.

Už moc dobře ví, že mezi Edu a Sidonii je lepší nezasahovat.

Povede se Sid malá lest, aby udobřila rodinu?

Sid však překvapí Háďák a představí ji kamaráda, opravdového hraběte Pilského. Popíše jí, jak by mohla svou rodinu udobřit. Hrabě bude předstírat potencionálního zákazníka s velkou sklářskou zakázkou a je jasné, že babička Sidonie na milionový kšeft bude slyšet. Není nic, co by jí zabránilo, aby takovou příležitost nevyužila.

Dokonce polkne hrdost a udělá první krok k usmíření s Edou. Toho tajně jede přemlouvat i Alice. Edu sice skleněný oltář, který by hrabě chtěl, zajímá, chce dát ale matce lekci, a tak předstírá nezájem.

Sid, zdroj: FTV Prima

Viky zachraňuje nevěstě šaty

Viky mezitím hlídá děti a je pevně rozhodnutá na svatbu nejít. Děti by nejraději zrušily celou svatbu. Markétu jako macechu nechtějí. Když se jim naskytne příležitost, chopí se nůžek a svatebních šatů. S dětskou naivitou usuzují, že když nebudou šaty, ke svatbě nedojde. Jenže je přistihne Danuše a bude to Viky, kdo celou noc prosedí u šatů, aby je opravila.

Ben a Sofie, zdroj: FTV Prima

Přestože Petr opakovaně upozorňoval kamaráda Břéťu, že nechce rozlučku, striptérku ani únos nevěsty, Břéťa si dělá vše po svém. Když nic netušící Petr stojí na chodníku, nečekaně z auta vyskočí tlupa zakuklených mužů. Najednou má černý pytel na hlavě a je unášen neznámo kam. Vůbec ho nenapadne, že jde o hru a je pořádně vystrašený. Samozřejmě, že to je kamarádův vtípek a rozlučka se svobodou se rozjíždí v plném proudu.

Hysterická Markéta posílá do baru zvěda, aby Petra měl na očích. Ten ho však neuhlídal a Petr mizí. Objevuje se až ráno a přiváží Markétě matku. Ta není ráda.

Hned na začátku svatebního dne je jasné proč. Opilá matka není zrovna to, co chce mít nevěsta na svatbě. Nakonec to ale není to největší ponížení, které Markéta ve svůj den musí spolknout. Inu, zasloužila si to.

Tak krásné místo na svatbu ...

Jak tak přicházejí svatebčané a přejí budoucím manželům nekonečnou lásku, Petrovi dochází, že Markéta není tou pravou ženou, se kterou by chtěl strávit zbytek života. Když bere od oltáře „nohy na ramena“, děti si to užívají a i Danuše musí skrýt obličej, aby nebylo vidět, jak se usmívá.

Viky v ten okamžik na toaletě zírá na těhotenský test.

Zdroj článku:
  • autorský článek