ZOO: Podaří se Viky utajit těhotenství? Naletí opět Petr na přetvářku, se kterou se ukáže Markéta?

ZOO: Podaří se Viky utajit těhotenství? Naletí opět Petr na přetvářku, se kterou se ukáže Markéta?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V dalším pokračování (45) oblíbeného seriálu s názvem „Sbalím si ho sama“ toho bude mnohem více. Sid má narozeniny, a přestože nechce nic slavit, nakonec se tomu nevyhne. Zoologická zahrada začíná pociťovat odchod sponzora a nepřátelé Marie Roklové chystají úder, kterým ji chtějí konečně vypudit.

Ředitelka Roklová musí znovu čelit svým nepřátelům

Marie Roklová to nikdy neměla na ředitelském postu snadné a neustálé komplikace už ji začínají zmáhat. Poté, co se Sidonie Novotná rozhodla ukončit svou sponzorskou aktivitu, Roklová se snaží sehnat peníze, ale nic jí nevychází a obává se, že bude muset zrušit některé projekty. Navíc se opět ozývají její nepřátelé a plánují rozjet štvavou kampaň v médiích.

Konečně se i Viky dozvídá svatební noviny

Viky přichází ke Křížům zrovna v okamžiku, kdy Danuše s Ilonkou balí Markétiny věci. To Viky nechápe, protože doposud neměla tušení, co se dělo na svatbě a spíš se bála, že přijde o práci, protože Markéta ji v domě nebude chtít. Po ranních nevolnostech tak konečně přichází dobrá zpráva.

Danuše a Viky, zdroj: FTV Prima

Petr touží po Alex a do cesty mu zase vpluje Markéta. Poučil se už?

Petr mizí brzy zrána do práce, aby se nepotkal s Markétou. Nemá dobrý pocit z toho, že ji ponížil před všemi hosty. Matka se ho sice snaží povzbudit, že si ušetřil spoustu trápení, protože rozvod by byl mnohem horší než ostuda na svatbě, ale i tak je skleslý. Napadne ho, že by mohl zkusit vypátrat Alex, ale to není úplně nejsnadnější věc. Alex byla vždy tak trochu tajemná a nedostižná. Jak rád by ji teď měl u sebe.

Jenže ještě ten den se u něj v práci objeví Markéta a rozehraje druhé dějství hry. Tentokrát pomstu ještě odložila a předvádí rozumnou a chápající ženu, která Petrovi nic nevyčítá. To jí poradila kamarádka Lily. Má to být způsob, jak ho získat zpět.

Petr s Ilonkou, zdroj: FTV Prima

Sid slaví a štěstí se usmálo i na Marii

Sid má narozeniny a snaží se být v práci neviditelná a doufá, že se to nikdo nedozví. Kvůli práci ruší i oslavu u rodičů, což dopálí babičku. Jenže nakonec se stejně oslavě nevyhne, protože až na pár výjimek, ji mají v práci všichni rádi.

Marie Roklová kromě peněz ještě řeší problém Franty Kolmana, který si přijde postěžovat, že je sexuálně obtěžován Evou Uhlířovou. Zrovna od Františka, který je jak osina v zadku a otravuje Mínu i Adélku, je taková stížnost k smíchu.

Všechno jde stranou, když se na Marii usměje štěstí. Návštěva advokáta jí vyřeší finanční problémy, když zjistí, že bývalý zaměstnanec Melichar odkázal zoologické zahradě 16 milionů korun.

Viky dostává rady ze všech stran

Po událostech předchozích dnů je Viky hned z několika stran upozorňovaná, že cesta k Petrovi je teď opět volná. Jenže Viky ví, že on chce Alex, a to ona není.

Chtěla by, aby se zamiloval do ní, jenže těhotenství mění mnoho věcí a ona už nemá moc času, aby vymyslela, jak se ze situace, kterou tak neuváženě vytvořila, dostat ven.

Marek jí radí, aby to Petrovi řekla na rovinu, Danuše jí naznačuje, že by nebyla proti, kdyby ji měla v rodině, a Sid je ještě dotěrnější. Ta jediná totiž zná tajemství, které Viky zatím skrývá. Nemohla si nevšimnout ranních nevolností a podrážděné nálady, kterou Viky v poslední době má. Když našla v koši krabičku od těhotenského testu, nedalo jí moc práce najít i test.

Zdroj článku: