Viky ze ZOO: Jak je možné, že všechnu tu práci stíhá?

Viky ze ZOO: Jak je možné, že všechnu tu práci stíhá?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pracovní vytíženost Viktorie Janečkové je obdivuhodná. Jakou práci dělá a dokáže všechny své povinnosti skloubit tak, aby vše stíhala a nezhroutila se? 

Viktorie Janečková je vskutku pracovitá žena. Nebojí se chytit žádné práce, a protože musí platit dluhy, tak ji nejspíše i každá pracovní nabídka přijde vhod. V současné době si toho ale skutečně naložila hodně.

Jak je možné, že všechnu tu práci stíhá? Většinu dne tráví u soudce Petra Kříže, kde se naplno věnuje dětem. A přestože mají Ben a Sofie Viky velmi rádi a rozhodli se jí neztrpčovat život, trávit čas se dvěma tvořivými dětmi, to stojí člověka mnoho energie. Ale Viky na únavu nemá čas, poté, co děti předá, pouští se do šití oblečení na zakázku. Už to by bylo na jednoho člověka tak akorát dost, ale Viky se k tomu všemu ještě rozhodla podnikat.

Dříve Viky podnikala se svým ex přítelem Kamilem dokud jí nepodvedl a o vše jí nepřipravil, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

S firmou, která se zabývá designem a výrobou originálního nábytku, jí naštěstí pomáhá otec jejího nejlepšího kamaráda, pan Karel Rokl. A tak jí alespoň odpadla starost o papírování a řešení komplikací s dělníky, ale i tak ji tato práce zabírá mnoho času. A přesto pracovní seznam Viktorie Janečkové stále nekončí. Po večerech totiž ještě zpívá v baru jako Lady X. Dá se vůbec taková pracovní vytíženost dlouhodobě zvládnout? Jak vlastně stíhá ještě k tomu všemu řešit svůj osobní život?

Viky má totiž jedno veliké štěstí. Takové, které se nepoštěstí každému. Našla si práci, která ji baví! A je jedno, jestli jde o hlídání dětí, šití, navrhování bytů anebo zpěv. Všechny tyto pracovní záležitosti jsou jí také koníčkem a možná i proto je zatím všechny bravurně zvládá. Jenže přidá-li se k pracovní vytíženosti ještě stres a trápení z osobního života, zahrává už si pak člověk s vlastním zdravím. Doufejme, že se Viky na chvíli zastaví a podaří se jí dát si svůj život do pořádku. 

Zdroj článku:
  • Autorský text