ZOO: Lady X usiluje o Petra, všechno se ale pokazí

ZOO: Lady X usiluje o Petra, všechno se ale pokazí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky ze seriálu Zoo v přestrojení za Lady X vyrazí do boje o Petra, aby nemusela jeho snoubence vyplácet milion, který nemá. Ve snaze svést zásadového soudce si musí počínat opatrně. Bohužel poslechne radu kamaráda a udělá velkou chybu.

Sázka o chlapa za milion

V přestrojení za zpěvačku Lady X se Viky opila a neuváženě vsadila s Markétou, že ještě před svatbou okouzlí a svede jejího snoubence Petra. Ve hře je najednou celý milion korun, který Viky samozřejmě nemá, a tak jí po překonání studu a kocoviny nezbude, než aby se začala snažit a Petra získala. Koneckonců je do něj s každým dnem zamilovaná víc a víc. Zásadový a rozumný soudce Petr Kříž, u něhož dívka pracuje jako chůva jeho dvou dětí, však o ni nestojí. Zato má plnou hlavu Lady X, kterou pokládá za Viktoriino dvojče Alex.

Jedno děvče, dvě osobnosti

Alex je atraktivní pro každého muže – nejen krásným zpěvem, ale i sebevědomím a sexy postavou, schovanou za třpytivými šaty, tajemnou maskou a pod výstřední parukou. Alex je oslnivá, žhavá a nedostupná, na první pohled všechno to, co Viky není. Teď jí ale nezbývá než veškeré přednosti využít v nelítostném boji s Markétou a ve snaze svést nicnetušícího soudce.

Petr je sice do Alex zakoukaný, ale na světě byste nenašli věrnějšího chlapa s tak pevnými morálními zásadami. Viky ví, že na něj musí jít opatrně a pomalu, pokud ho nechce vyplašit. Jeden chybný krok by mohl zničit vše – a taky zničil!

Sladká pusa, hořké odmítnutí

Když se jednoho večera sešla Alex s Petrem v Markově baru, vše se vyvíjelo slibně. Popíjeli, povídali si o společných zájmech, jejich přátelství se pozvolna prohlubovalo. Pak ale Marek začal Viky přesvědčovat, aby přitvrdila a Petra políbila. Z toho, co zpoza baru vypozoroval, nabyl dojmu, že je dokonale připravený na další krok. Že vlastně po ničem jiném neprahne, než aby se mu Lady X posadila do klína a vrazila mu jazyk do pusy.

Viky znejistěla a vůbec poprvé následovala rady kamaráda místo toho, aby dala na svůj instinkt. A to byla chyba! Když se Petra pokusila políbit, setkala se s rázným odmítnutím a pohledem plným výčitek. Petr si teď bude myslet, že je do větru. Zklamala ho a sebe tím jen ponížila. Dokáže si znovu získat jeho důvěru? Nebo by měla začít shánět potřebný milion?

Zdroj článku:
  • Autorský text