ZOO: Viktor Janeček budí spíše lítost a soucit. Zkrátka otec za všechny peníze

ZOO: Viktor Janeček budí spíše lítost a soucit. Zkrátka otec za všechny peníze
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O zpestření již tak rušného života Viky Janečkové se postará další důležitá postava. Není to nikdo jiný než sám otec Viky, Viktor Janeček. V jaké souvislosti se v seriálu objeví a co svou přítomností vyvolá?

Viky si v klidu a nerušeně užívá klasické a pohodové ráno u sebe doma, když tu se u dveří bytu objeví její otec, Viktor Janeček, a navíc v doprovodu policistů. Ti tvrdí, že Viktor nezaplatil útratu v hospodě a dle jeho slov prý za něj jeho dcera dluh zaplatí. Viky nejdříve reaguje otráveně a tvrdí, že muže vůbec nezná. Postupem času se však oba snaží najít společnou řeč a zapomenout na křivdy z minulosti.

Ernesto Čekan se k působení v seriálu ZOO vyjádřil velmi pozitivně. S Evou Burešovou se totiž měl možnost setkat již dříve při natáčení seriálu Slunečná, který také pochází z produkce televize Prima. Díky tomu se mu i dobře natáčelo v prostorech, kde ZOO vzniká, protože oba tyto seriály byly natáčeny na stejném místě. S Evou se navíc znají z divadelní hry Cyrano, kde spolu tvořili ústřední dvojici Cyrana a Roxany.

Přestože postava Viktoriina otce může díky poněkud záporáckému vzhledu Ernesta Čekana působit jako padouch, nelze Viktora jednoznačně považovat za zlého člověka. Spíše to vypadá, že si s ním osud nebral servítky, a tak musí bojovat o každou korunu. V konečné fázi tak postava otce Viky u diváků budí spíše lítost a soucit. A jak tedy celé shledání otce a dcery v seriálu dopadne?

V seriálu vystupuje Viktor (Ernesto Čekan) jako záporná postava, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Přestože Viky svému otci nakonec částečně odpustí, jejich cesta za úplným usmířením bude ještě dlouhá a trnitá. Uvidíme tedy, jak a zdali vůbec se bude jejich vztah ještě dále vyvíjet v další sérii seriálu ZOO, která na televizních obrazovkách startuje na podzim letošního roku. Předběžné informace z několika zdrojů zatím naznačují, že by do života Viky Janečkové měly vstoupit její skutečné sestry, jejichž otec je právě Viktor. Je tedy možné, že na konfrontaci Viktorie se svým otcem ještě dojde. S napětím tedy očekávejme návrat Ernesta Čekana do obsazení seriálu ZOO.

Zdroje článku: