Výměna manželek: Pár měsíců od natáčení Martina ze Znojma chystá veselku a vzpomíná na nejhorší zážitek v životě

Výměna manželek: Pár měsíců od natáčení Martina ze Znojma chystá veselku a vzpomíná na nejhorší zážitek v životě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Odvaha Martiny ze Znojma, která se ocitla v divoké romské rodině v Novém Dvoře, se stala mezi fanoušky rodinné reality show doslova hitem. Diváci se především pohoršovali nad zanedbanými dětmi, které si svůj život nevybraly. Jak to vypadá, ani kamery jejich život nezměnily.

Martina ze Znojma si znovu nepříjemný zážitek připomněla v těchto dnech odvysílanou epizodou v televizi. Jak uvedla, ještě dnes je jí z toho zážitku špatně. Její partner Vašek dodal, že on to tak špatné neměl, ale z náhradní manželky byl trochu nesvůj. Byla stále v depresi a svou špatnou náladu a únavu přenášela i na něj a na malého syna. Měl snahu ji trochu rozveselit, ale ona vůbec o nic nejevila zájem. Vlastně dodnes neví, co si o ní myslet.

Jeho přítelkyně Martina se považuje za empatického člověka a měla dobrou vůli zůstat s druhou Martinou v kontaktu a trochu jí pomáhat, ale má zpětnou vazbu z jejího okolí, že její rodina žije stále stejně a pomoc by byla k ničemu. Martina podle ní žije v začarovaném kruhu a nemá ani sílu, ani intelekt k tomu, aby dokázala ve svém životě něco změnit.

Tím, že vyrostla v dětském domově, ani netuší, jak běžná rodina funguje a nemá vůbec zažité nějaké sociální vazby. Podle Martiny by potřebovala odbornou pomoc. Dětí jí bylo líto, protože za to, jak žijí a jak se chovají, vlastně nemohou. Nikdo jim neukazuje, jak se chovat civilizovaně. Martina ani neměla možnost vzít děti ven, protože neměly boty a bundy. Podle sousedů často pobíhají venku nahé. Nabízí se tak myšlenka, že děti slouží pouze k čerpání sociálních dávek a rodičům je úplně jedno, co z nich vyroste.

Chystá se veselka

Po děsivém týdnu si Martina s Vaškem ze Znojma peníze uložili a v červnu je investují do svatby. Žádné změny v rodině nenastaly, jen Martina méně křičí. Vždy si prý stačí uvědomit, jaké štěstí v životě má.

Martina z Nového Dvora

Tvůrci kontaktovali i Martinu v Novém Dvoře, ale přestože mluvila o změnách k lepšímu, nezněla moc věrohodně. Stále žije s Milanem, protože je to otec jejích dětí. Děti jsou údajně klidnější a bez vší. Kdo by si myslel, že se Martina bude stydět za domácnost, kterou předvedla, tak se plete. Ale nechtěná zvířátka v domácnosti prý stříkali sprejem před příchodem štábu, takže tam být neměla. Šváb si z nějakého spreje ze supermarketu nic nedělá.

Peníze z honoráře za natáčení se v Novém Dvoře rozplynuly. Rodinka splatila dluh „nějakému Rusákovi“, Milan si nechal opravit auto, aby měl také trošku pohodlí. Přispěli na pohřeb matce Milana a údajně zbytek investovali do dětí. Ale…

Zdroje článku: