Diskuze

Petr Florián z Ulice slaví dnes své narozeniny. Jen skalní fanoušci si vzpomenou na jeho roli

Petr Florián z Ulice slaví dnes své narozeniny. Jen skalní fanoušci si vzpomenou na jeho roli
V Ulici měl jen epizodní roli, a proto si ho možná ani nebudete pamatovat. Řeč je o herci Petru Floriánovi, který už 5. listopadu oslaví své kulaté čtyřicáté narozeniny. Přejeme mu vše nejlepší, třeba i další roli v Ulici, když se v ní už dlouhou dobu neukazuje. Pamatujete si, koho Petr Florián hrál? 
Zpět na celý článek

V Ulici měl jen epizodní roli, a proto si ho možná ani nebudete pamatovat. Řeč je o herci Petru Floriánovi, který už 5. listopadu oslaví své kulaté čtyřicáté narozeniny. Přejeme mu vše nejlepší, třeba i další roli v Ulici, když se v ní už dlouhou dobu neukazuje. Pamatujete si, koho Petr Florián hrál? 
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Pamatujete se na bábu Ve vratných lahvích, co poskakovala na židli? Přežila výslechy gestapa, Terezín i soud v Drážďanech
21.01.2025

Pamatujete se na bábu Ve vratných lahvích, co poskakovala na židli? Přežila výslechy gestapa, Terezín i soud v Drážďanech

Když byl Jan Skopeček v roce 2013 na srazu hereckých manželských párů, stal se „vítězem“. Neměl však důvod k radosti. Jeho milovaná životní...

Ulice: Žalování, rodinná hádka i výhrůžky – začíná nelítostná válka mezi Soňou a Anežkou
12.04.2025

Ulice: Žalování, rodinná hádka i výhrůžky – začíná nelítostná válka mezi Soňou a Anežkou

„Ta malá podělaná ekošprtka!“ rozběsní se Soňa k nepříčetnosti, když ji rebelka Anežka Klímová zase něčím vytočí. Rozpoutá se mezi nimi nemilosrdný...

Jste zlá ženská, vpálí Blanka ve středeční Ulici ohromené Hanuškové
15.04.2025

Jste zlá ženská, vpálí Blanka ve středeční Ulici ohromené Hanuškové

Hanušková oznámí Blance, že pokud se nebudou bavit o něčem pracovním, nemají si co říct. Můžete mlčet, odvětí pak Blanka a zahrne Vlastičku takovou...

Podívejte se na mladou Naďu Konvalinkovou. Život měla drsný od dětství, přesto z ní i dnes vyzařuje láska k lidem a k životu
31.01.2025

Podívejte se na mladou Naďu Konvalinkovou. Život měla drsný od dětství, přesto z ní i dnes vyzařuje láska k lidem a k životu

Dětství měla herečka Naďa Konvalinková spojené s násilným otcem. Musela se vypořádat i s pobytem v dětském domově. Přestože se jí v dospělosti...

Jedna rodina: Martina je zoufalá, Tereza přemotivovaná a Mrak spokojený tak, jak dlouho nebyl
27.03.2025

Jedna rodina: Martina je zoufalá, Tereza přemotivovaná a Mrak spokojený tak, jak dlouho nebyl

U Fraňků se stále řeší peníze za Martinino těhotenství. Samotná Martina se Dominikovi přiznala, že jí Medard s Tereza peníze nabízeli, ale ona to...

Tohle byl ten nejvíc politicky nekorektní animák pro děti. Dnes by rodiče protestovali, ale my jsme ho milovali
04.05.2025

Tohle byl ten nejvíc politicky nekorektní animák pro děti. Dnes by rodiče protestovali, ale my jsme ho milovali

Jen počkej, zajíci!. Drzí vlk, který se v mnohých scénách objevuje s cigaretou v puse. Ve všech dílech jej můžeme pozorovat, jak šikanuje nevinného...

Anežčiny eko aktivity v Ulici a jiskření s Matějem: Takhle to vidí Karolína Lipowská
03.03.2025

Anežčiny eko aktivity v Ulici a jiskření s Matějem: Takhle to vidí Karolína Lipowská

Mladá herečka Karolína Lipowská byla hostem v pořadu Backstage Ulice, v němž Petr Havránek poodhaluje zákulisí nekonečného seriálu. Dívku...

Ulice: Je dobře, že diváci Žanetě nefandí, říká Mária Ševčíková, která má zvláštního koníčka
10.02.2025

Ulice: Je dobře, že diváci Žanetě nefandí, říká Mária Ševčíková, která má zvláštního koníčka

Mária Ševčíková je divákům Ulice známá jako nesnesitelná Žaneta Kolářová a dobře si uvědomuje, že fanoušci seriálu její postavu nemají zrovna v...

Ulice: Peškův příběh diváky rozesmutnil, ale zase je těší, že nemusejí koukat na Klímovy
11.04.2025

Ulice: Peškův příběh diváky rozesmutnil, ale zase je těší, že nemusejí koukat na Klímovy

Návrat rodiny Peškových do centra dění spoustu diváků potěšil, ačkoli se na to smutné nemocniční prostředí nedívá zrovna příjemně. Pořád je to...

Diskutujte

Nejnovější diskutované