Diskuze
Petr Florián z Ulice slaví dnes své narozeniny. Jen skalní fanoušci si vzpomenou na jeho roli
Petr Florián z Ulice slaví dnes své narozeniny. Jen skalní fanoušci si vzpomenou na jeho roli
Možná jste zmeškali
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...
Pamatujete se na bábu Ve vratných lahvích, co poskakovala na židli? Přežila výslechy gestapa, Terezín i soud v Drážďanech
Když byl Jan Skopeček v roce 2013 na srazu hereckých manželských párů, stal se „vítězem“. Neměl však důvod k radosti. Jeho milovaná životní...
Ulice: Žalování, rodinná hádka i výhrůžky – začíná nelítostná válka mezi Soňou a Anežkou
„Ta malá podělaná ekošprtka!“ rozběsní se Soňa k nepříčetnosti, když ji rebelka Anežka Klímová zase něčím vytočí. Rozpoutá se mezi nimi nemilosrdný...
Jste zlá ženská, vpálí Blanka ve středeční Ulici ohromené Hanuškové
Hanušková oznámí Blance, že pokud se nebudou bavit o něčem pracovním, nemají si co říct. Můžete mlčet, odvětí pak Blanka a zahrne Vlastičku takovou...
Podívejte se na mladou Naďu Konvalinkovou. Život měla drsný od dětství, přesto z ní i dnes vyzařuje láska k lidem a k životu
Dětství měla herečka Naďa Konvalinková spojené s násilným otcem. Musela se vypořádat i s pobytem v dětském domově. Přestože se jí v dospělosti...
Jedna rodina: Martina je zoufalá, Tereza přemotivovaná a Mrak spokojený tak, jak dlouho nebyl
U Fraňků se stále řeší peníze za Martinino těhotenství. Samotná Martina se Dominikovi přiznala, že jí Medard s Tereza peníze nabízeli, ale ona to...
Tohle byl ten nejvíc politicky nekorektní animák pro děti. Dnes by rodiče protestovali, ale my jsme ho milovali
Jen počkej, zajíci!. Drzí vlk, který se v mnohých scénách objevuje s cigaretou v puse. Ve všech dílech jej můžeme pozorovat, jak šikanuje nevinného...
Anežčiny eko aktivity v Ulici a jiskření s Matějem: Takhle to vidí Karolína Lipowská
Mladá herečka Karolína Lipowská byla hostem v pořadu Backstage Ulice, v němž Petr Havránek poodhaluje zákulisí nekonečného seriálu. Dívku...
Ulice: Je dobře, že diváci Žanetě nefandí, říká Mária Ševčíková, která má zvláštního koníčka
Mária Ševčíková je divákům Ulice známá jako nesnesitelná Žaneta Kolářová a dobře si uvědomuje, že fanoušci seriálu její postavu nemají zrovna v...
Ulice: Peškův příběh diváky rozesmutnil, ale zase je těší, že nemusejí koukat na Klímovy
Návrat rodiny Peškových do centra dění spoustu diváků potěšil, ačkoli se na to smutné nemocniční prostředí nedívá zrovna příjemně. Pořád je to...
Diskutujte
- Obstál Štěpán Benoni jako obtloustlý a upocený Emil v novém seriálu Duch?
- Letošní vánoční nadílka z Netflixu
- Kristýna Voláková z Ulice utekla od rodičů do drogového doupěte
- Postava z Ulice Richard Zevel způsobil v seriálu velké drama
- Sněžný kluk: Animák s dabingem na Netflixu, který pustíte dětem, a nakonec se u něj sami dojmete
- Konflikty bývalého starosty Lumíra Nykla z Ulice se stupňují. Jak dopadne jejich rodinný podnik?
- Jak hodnotí seriál Modrý kód české a zahraniční servery?
- Bude Denisa Nesvačilová další vítězkou pořadu Tvoje tvář má známý hlas?
- Všechny velké a malé bytosti: Britský seriál podle knižních bestsellerů Jamese Herriota, kterých se prodalo přes 60 milionů výtisků
- Nejhorší filmy roku 2021: Tyto tvorby se letos vůbec nepovedly – 1. díl
Nejnovější diskutované
- Železný stisk: Akční jízda, ve které Clint Eastwood dokázal, že je víc než jen filmový drsňák
- Zítra v Ulici: Ve čtvrtek učiní Jirka zásadní rozhodnutí a Magdu rozzuří hned několik lidí
- Simona Babčáková oznámila novinku. Víte jakou?
- Kvíz: Divoký anděl. Otestujte své znalosti oblíbené telenovely
- TV Nova odtajnila ukázku z poslední epizody Ulice. Čeká nás výlet do exteriérů
- Pěkně drsný čtvrteční večer ve věznici v područí drsných pravidel
- Fotokvíz: Vladimír Menšík. Komik s nezaměnitelným hlasem a srdcem na dlani
- Drbárna ze Strání: Veronika si s filmaři neporadila, vesničané to vyřešili po svém
- Za úsměvem krále Miroslava se skrývala bolest. Vladimír Ráž prožil život plný slávy, lásky i tragédií
- Dnes v Ulici: Martinin úspěch zastínila Soňa. Ta si vyšlapala cestičku k srdcím většiny občanů