Nejstahovanější seriály roku 2020. Tyhle série u diváků zabodovaly

Nejstahovanější seriály roku 2020. Tyhle série u diváků zabodovaly
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každý je milujeme, každý je hltáme a nikdo si bez nich nedokáže svou relaxační chvilku představit. Ano, řeč je o seriálech. Jaký je váš nejoblíbenější? Myslíte, že se umístí v žebříčku těch nejstahovanějších seriálů za loňský rok? A budete se divit, dlouholetý vítěz, seriál Hra o trůny už je out, umístily se úplně jiné kousky. Tipli byste si, kdo vyhrál?

A vítězem se stává …

Možná to pro většinu z vás nebude překvapení, když prozradíme, že na vrchol tohoto žebříčku se vyšplhal seriál stramovací služby Disney+, a tím je The Mandalorian, což je seriál ze světa Star Wars, který má sám o sobě neuvěřitelné množství fanoušků. I přesto, že zatím vyšlo jen pár dílů, má tento seriál opravdu skvělý drive. Akční scény jsou skvěle vymyšlené motivy jednoduše geniální. Za nás je to rozhodně zasloužený vítěz.

Kdo další se umístil?

Dalšími umístěnými se staly seriály:

The Boys

Ani tento seriál za sebou nemá mnoho epizod, nicméně už teď je hodnocen velice pozitivně. Je to seriál s komiksovou předlohou – a s přehledem strčí do kapsy všechny dosavadní superhrdiny. Kladně hodnotíme skvělé tempo a bezkonkurenční černý humor.

Westworld

Tento seriál je inspirován stejnojmenným filmem z roku 1973 o futuristickém parku, který obývají roboti. Již jsme mohli zhlédnout 3 série, které jsou jedna lepší než druhá, dle nás byla ta ale úplně nejlepší. Westernové scenérie jenom podtrhují bizarnost celého pojetí tohoto seriálu.

Vikingové

Tento seriál můžeme sledovat již od roku 2013 – a každá série dokázala překvapit. Mírné rozkoly mezi historickými fakty jsou úplně jedno, protože příběh vás dokáže dokonale vtáhnout, že byste klidně odpustili i kdyby měl hlavní hrdina na předloktí zlaté Rolexky.

Jako další se v žebříčku umístily seriály Star Trek: Picard, Rick a Morty, Živí mrtví, Outsider i Arrow.