Drbárna ze ZOO: Postavy, které si v seriálu zaslouží dobrý konec

Drbárna ze ZOO: Postavy, které si v seriálu zaslouží dobrý konec
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál ZOO patří k těm projektům, které v průběhu času přibírají nové postavy, aby tak divákům zpestřily děj. A párkrát měli tvůrci šťastnou ruku, a tak se stalo, že osudy vedlejších postav jsou často zajímavější než životy hlavních hrdinů.

Dvojčata Tereza a Izabela

Sestry Janečkovy se v seriálu objevily postupně. Nejprve otec přivedl k Viky Terezu a Izabela byla dlouho v „utajení“, ale nakonec se holky začaly objevovat v ději často. Když odešla dočasně Eva Burešová, jejich postavy měly trochu nahradit chybějící Viky.

První měsíce nebyly pro tvůrce zrovna nejšťastnější – celé to období okolo Charlieho a všech jeho dvojčat bylo zmatené, nudné a neuvěřitelné. Hlavně k Tereze a k Izabele se choval, jako by je vlastnil.

Holky se nakonec vzbouřily

Vše se začalo k dobrému obracet, když holky pochopily, že už je čas, aby si svůj život žily po svém. Nějakou dobu trvalo, než se jim podařilo Charlieho přesvědčit, že jsou dospělé a zvládnou si život organizovat bez jeho dozoru. Dokázaly dokonce odpustit i vše zlé, co si zažily s otcem. V tom se odlišily od Viky, která po několika špatných zkušenostech usoudila, že si otce bude držet daleko od těla.

Svou srdečností si pohledná dvojčata získala nápadníky, aniž by se musela nějak zvlášť snažit. Začátky sice nebyly jednoduché, ale vypadá to, že už se naučily překonávat překážky a obě budou mít vlastní rodiny, po kterých vždy toužily. Izabela se sblížila s Vojtou, když přišel o partnerku a zůstal se synem sám. Vojta je ten praktičtější a rozhodnější z bratrů Roklových, a tak Izabela byla těhotná už v době, kdy Marek pořád přemýšlel, jestli je Tereza ta pravá.

Vojta a Marek
Vojta a Marek | Zdroj: FTV Prima

Marek má trochu komplikovanější povahu a strašně moc času promarnil tím, že čekal na okamžik, kdy si Viky uvědomí, jak moc ji má rád. Jenže Viky ho měla vždy za poskoka, který jí splní vše, co jí na očích uvidí, a nikdy nestála o jeho lásku. Ještě v době, kdy začal vztah s Terezou, neměl úplně jasno v tom, co pro něj Viky znamená, a nechtěl si připustit, že jeho snaha je marná.

Nakonec se přece jen rozhoupal, a tak trochu ovlivněn vývojem vztahu Vojty a Izabely konečně procitl a vytvořil s Terezou stabilní pár.

Snad je čeká šťastný konec

Obě holky by si určitě zasloužily, aby jim vztahy vyšly. Jsou milé, pověsily nekalé řemeslo na hřebík a v dětství si neužily zrovna moc tepla rodinného krbu, přestože Viky cítila křivdu, že ji otec strčil do děcáku a pořídil si další dvě dcery, které si nechal.

Janeček však nebyl žádným starostlivým taťkou, holky brzy zasvětil do zlodějského řemesla a nakonec je vlastně „prodal“ Charliemu. Viky snad nakonec pochopila, že s otcem by ji žádné idylické dětství nečekalo.

Přestože se seriál blíží ke konci, určitě se ještě dočkáme Izabely v roli matky. Jak rychle to tvůrci vymyslí s těhotenstvím Terezy, zatím nelze odhadnout, ale bylo by hezké, kdyby i ona stihla porodit. Rozhodně si obě zaslouží, aby jejich dějové linky dopadly dobře.

Zdroj článku:
  • Autorský text