Diskuze

Nejdrsnější věznice světa (Brazílie): Jak si vedl "nastrčený vězeň" v zemi, kde dozorci střílí i kvůli ucpanému záchodu

Nejdrsnější věznice světa (Brazílie): Jak si vedl "nastrčený vězeň" v zemi, kde dozorci střílí i kvůli ucpanému záchodu
Brazílie je země známá vysokou mírou kriminality. V tomto ohledu se řadí mezi nejhorší země světa. Kriminalita se váže především na válku drogových gangů, které bojují proti sobě a proti policii a armádě. Z nedávných statistik vyplývá, že denně je zavražděno 175 lidí.
Zpět na celý článek

Brazílie je země známá vysokou mírou kriminality. V tomto ohledu se řadí mezi nejhorší země světa. Kriminalita se váže především na válku drogových gangů, které bojují proti sobě a proti policii a armádě. Z nedávných statistik vyplývá, že denně je zavražděno 175 lidí.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Schyluje se ke kulinářskému souboji, Majer si mne ruce a Veronika nejspíš zůstane ve vesnici
10.02.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Schyluje se ke kulinářskému souboji, Majer si mne ruce a Veronika nejspíš zůstane ve vesnici

Olí je stále zklamaný z Martina. Nedokáže ocenit, že se záškodník přiznal. Veronika zjišťuje, jaké plány měl Majer po celou dobu, co byla ve...

Apríl v úterní Ulici: Evžen si vystřelí ze žárlivého Luďka. Blance ale do smíchu rozhodně nebude
31.03.2025

Apríl v úterní Ulici: Evžen si vystřelí ze žárlivého Luďka. Blance ale do smíchu rozhodně nebude

Vanda bude mít v úterý důvod k úsměvu. Zjistí, že Luděk na ni patrně žárlí. Uvidí ji ve společnosti Rosti a to ho namíchne. Zato Blanka bude mít...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Nervozita se stupňuje, na Olího čeká těžká volba
22.05.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Nervozita se stupňuje, na Olího čeká těžká volba

Oliver si podle otce komplikuje život víc, než je nutné. Třeba Kája během pobytu v cizině také trošku zakopla. Přesvědčuje syna, že se vlastně nic...

Zítra v Ulici: V úterý přijde zásadní rozhodnutí, které všechno změní
19.05.2025

Zítra v Ulici: V úterý přijde zásadní rozhodnutí, které všechno změní

Úterý u Peškových nezačne právě na veselou notu, Amálka bude pořád hodně rozzlobená kvůli tomu, že Eddie s Adrianou unesli Vlastíka z nemocnice....

Babi Nyklová z Ulice má 10. dubna narozeniny, ale nesnáší oslavy – a rozmazlené děti
10.04.2025

Babi Nyklová z Ulice má 10. dubna narozeniny, ale nesnáší oslavy – a rozmazlené děti

Herečka Jaroslava Obermaierová má 79 let, ale protože jakékoli oslavy nesnáší, včetně Vánoc, žádnou velkou slávu kolem toho nechystá. V talkshow...

Dnes v Ulici: Bára má obavy, jestli Pavla příliš neobtěžovala, Jirka řeší cyklostezku a Sára doufá, že na ni Bára nežaluje Aničce
02.04.2025

Dnes v Ulici: Bára má obavy, jestli Pavla příliš neobtěžovala, Jirka řeší cyklostezku a Sára doufá, že na ni Bára nežaluje Aničce

Od poslední panické ataky Pavla je Bára jako na trní. Znovu má pocit, že situaci nezvládla. Přitom dělala, co mohla. Před Jitkou rozebírá své obavy...

Dnes v Ulici: Iva s Vítkem se rozhodnou Anežce zkazit její budoucnost
28.01.2025

Dnes v Ulici: Iva s Vítkem se rozhodnou Anežce zkazit její budoucnost

Anežka měla tolik volnosti, až jim v tom Německu zdivočela. Vítek s Ivou nemohou jinak, než své dceři zatrhnout její další studium v Německu....

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

RETRO KVÍZ: Zvládnete je všechny? 10 otázek pro skutečné znalce československého filmu
27.05.2025

RETRO KVÍZ: Zvládnete je všechny? 10 otázek pro skutečné znalce československého filmu

Československá kinematografie psala dějiny světového filmu trikovými kreacemi Karla Zemana, poetikou nové vlny i oscarovými triumfy. Znáte však...

Mařenka z Arabely je dnes učitelkou. V pokračování seriálu už tvůrci Veroniku Týblovou nechtěli
10.02.2025

Mařenka z Arabely je dnes učitelkou. V pokračování seriálu už tvůrci Veroniku Týblovou nechtěli

Mařenka z Arabely nebo Míša z Kočičího prince, to jsou dvě nejznámější role dětské herečky Veroniky Týblové, která svůj osud nakonec spojila s...