Když nečekaná smrt všechno změní aneb celebrity, o kterých jste možná nevěděli, že již nežijí

Když nečekaná smrt všechno změní aneb celebrity, o kterých jste možná nevěděli, že již nežijí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když zemře známá hvězda z filmu či ze seriálu, tak se jen málokdy stane, že bychom si toho dlouho nevšimli. Časopisy i zprávy se tomu tématu pak věnují, někdy se vysílají speciální pořady dedikované dané celebritě. Některá úmrtí byla ale tak nečekaná, že nám do dneška dělá problémy je chápat.

Lisa Robin Kellyová

Fanoušci sitkomu „Zlatá sedmdesátá“ si jistě vybaví herečku Lisu Kellyovou, která hrála Laurie Formanovou, sarkastickou starší sestru hlavní postavy Erica Formana. Roku 2001 seriál opustila a roli převzala jiná herečka. Kellyová měla v tu dobu, a také později, velký problém s pitím, v roce 2010 byla dokonce zatčena kvůli řízení pod vlivem.

Čtěte také: Když si osud zahrává strašnou hru – tito herci zemřeli brzy poté, co zemřeli i ve filmu

Roku 2013 vstoupila do rehabilitačního centra pro na drogách závislé lidi. Právě tam zemřela ve spánku. Bylo jí jen 43 let. Zemřela po předávkování, v její krvi se našel mix z různých drog.

James Avery

Seriál „Princ z Bel Airu“ s Willem Smithem v hlavní roli by nefungoval bez Jamese Averyho. Avery tu dokonale hrál velkého, inteligentního a moudrého strýčka Philipa Bankse. Zatímco tato role z 90. let zůstává jeho nejvíce ikonickou postavou, za 40 let aktivního herectví se objevil v celé řadě seriálů.  

Čtěte také: Herectví jako nebezpečné povolání: Přehlídka filmových hvězd, které málem zemřely při natáčení

Avery zemřel 31. prosince 2013 kvůli komplikacím během operace srdce. Will Smith popsal svého seriálového strýce jako úžasného muže a úžasného herce. Taktéž vysvětlil, že: “Některé z mých největších lekcí v herectví a v životě jsem získal od Jamese.“

Michael Clarke Duncan

Michael Clarke Duncan byl impozantní postavou na obrazovce. Jeho nejspíše nejznámější roli dostal ve filmu „Zelená Míle“: vězně Johna Coffeyho, jehož nadpřirozené schopnosti mu jsou požehnáním i prokletím současně. Další filmové výstupy měl ve snímcích „Planeta opic“, „Král škorpión“ či „Daredevil“.

Čtěte také: Při natáčení historického velkofilmu utrpěl hlavní hrdina četná zranění a jeden z herců dokonce zemřel na infarkt

Duncanovi bylo pouhých 54 let, když zemřel v září 2012 na komplikace vyplývající po infarktu, který utrpěl necelé dva měsíce před smrtí.

Earl Hindman

Earl Hindman strávil osm let v jednom z nejoblíbenějších televizních sitkomů, ale ani jednou neukázal svou tvář. Hindman hrál Wilsona Wilsona mladšího, chytrého a kosmopolitního souseda Tima Taylora v seriálu „Kutil Tim“. Jeho obličej byl po celou dobu seriálu zakrytý před zraky diváků, nejčastěji jsme postřehli jen jeho horní část obličeje (v jedné epizodě mimořádně pouze spodní část).

Čtěte také: Vzpomínáte na Drtivou porážku? Jeden ze soutěžících na place zemřel

Hindman byl více než 30 let aktivním hercem, hrál jak v seriálech, tak i ve filmech. Bohužel bojoval poslední roky svého života s těžkou rakovinou plic. Boj prohrál, a tak zemřel v roce 2003 ve věku 61 let.