Penny, super kráska od vedle

Penny, super kráska od vedle
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud jste zarytými fanoušky Teorie velkého třesku, pravděpodobně jste si všimli neméně důležité postavy, než jsou čtyři podivíni – Penny. Co možná o této okouzlující seriálové postavě nevíte?

Kaley Cuoco jako Penelope Hofstadterová je atraktivní blondýnka, která bydlí naproti Sheldonovi a Leonardovi. Doufá v hereckou kariéru, chodí na castingy a konkurzy, ale zatím neuspěla. Aby zaplatila účty, pracovala až do důchodu jako servírka v The Cheesecake Factory, ale něco se jí na Leonardovi líbilo.

Penny s Leonardem zůstali nakonec spolu, Zdroj: s_bukley/ Shutterstock

Prošli dvěma oddělenými vztahy, nakonec se v květnu 2014 zasnoubili a v září 2015 vzali. V září 2014 po zasnoubení s Leonardem nastoupila do práce jako prodavačka léčiv. Sheldon pak zkusil žít společně s Amy a pak to formalizoval tím, že se odstěhoval ze 4A a dal Lennymu jejich vlastní byt. Penny také překvapila Leonarda, že nechce žádné děti, ale to se ve finále změnilo, když Penny otěhotněla.

Teď pár zajímavých faktů o Penny:

  • Penny v pilotní epizodě Teorie velkého třesku prozradila, že je Střelec. Její skutečné datum narození se však fanoušci dozvědí až v deváté sérii, kdy Leonard prozradí, že je narozen 2. prosince.
  • Na rozdíl od ostatních postav si Penny nechává většinu detailů o své rodině pro sebe. Několikrát zmíní, že má bratra, který je ve vězení, a že je tak trochu chemik. Mluví také o tom, že má sestru Lisu, ale fanoušci se s ní nikdy nesetkají. Ve skutečnosti si Penny se svou rodinou není příliš blízká.
  • Na rozdíl od svých méně šťastných kamarádek byla Penny na střední škole nesmírně populární. Byla královnou plesu a jednou z nejoblíbenějších studentek školy. Nebo si to alespoň myslela. V jedné epizodě si uvědomí, že na střední škole byla šikanovaná.
  • V jedné epizodě 3. série se dozvíme, že Penny má na pravé hýždi vytetovaný čínský znak. Domnívá se, že je na něm napsáno odvaha, ale Sheldon odhalí, že ve skutečnosti znamená polévka.
  • Ve druhé epizodě seriálu Penny prozradí, že ve dvanácti letech sama přestavěla motor traktoru.