Jak vypadá Ošklivka Betty 20 let od natáčení seriálu? Z ošklivky je pěkná baba a dokonce se objeví v novém thrilleru

Jak vypadá Ošklivka Betty 20 let od natáčení seriálu? Z ošklivky je pěkná baba a dokonce se objeví v novém thrilleru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by neznal příběh o ošklivé dívce, kterou spoustu lidí odsuzovalo pro její vzhled. Jak ale ve skutečnosti její představitelka vypadala? A jak žije Ana María Orozco dnes? Pojďte to s námi zjistit!

Inteligentní a ošklivá

Dnešní svět je k ženám velmi krutý. Zatímco krásky nemusí umět vůbec nic, ošklivky to mají těžké. Betty se svými tlustými brýlemi, hrozným účesem a nemožným stylem oblékání rozhodně nezapadá. Navíc pracuje v módním domě Ecomoda, kde se to kráskami jen hemží! Betty je sice pracovitá, inteligentní a zodpovědná, ale krásy tedy moc nepobrala…

Zamilovala se do pana nedosažitelného

A přitom tolik touží po lásce! Zamilovala se do samotného prezidenta módního domu, velkého lovce žen – Armanda Mendozy. Jak to celé dopadlo, to už zřejmě víte! Také jste hltali seriál o dívce, kterou všichni podceňovali? Letos od natáčení uplynulo neuvěřitelných 20 let! Jeho úspěch prošel dokonce 15 zeměmi, kde seriál vysílali. Kvůli zájmu fanoušků bylo následně natočeno pokračování s názvem Ošklivka Betty II: Ecomoda. Tam se probíraly úspěchy a pády firmy i jejího manželství.

Kolumbijská kráska

Když se podíváte do naší galerie, zjistíte, že představitelka Betty rozhodně nikdy nepatřila mezi ošklivky! Kolumbijská herečka se proslavila rolemi v nekonečných seriálech. Kromě Ošklivky Betty se představila i v seriálu Psí láska, Těžké časy, Mi problema con las mujeres, nebo v letošní novince Perdida. Herečka Ana María Orozco se narodila v kolumbijské Bogotě, a jedna z jejích sester se stejně jako Ana María věnuje herectví. Ana je v celé Latinské Americe známá svými rolemi v telenovelách.

Ana María před pár dny oslavila 47 let a nutno přiznat, že vypadá velmi půvabně! Ostatně – přesvědčte se sami v naší fotogalerii! Asi byste ji za ošklivku neoznačili, viďte.