Kaley Cuoco: Zajímavosti o Penny z Teorie velkého třesku, které vás nejspíš překvapí. Co pro nás herečka právě chystá

Kaley Cuoco: Zajímavosti o Penny z Teorie velkého třesku, které vás nejspíš překvapí. Co pro nás herečka právě chystá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro Kaley Cuoco se Penny v Teorii velkého třesku stala vážně osudovou rolí. To ale neznamená, že ji už nikde jinde neuvidíme. Když seriál skončil, musí se jít dál. A herečka pro nás už teď má seriálovou novinku. Jaké zajímavosti z jejího života vám nejspíš unikly?

Kaley se narodila v Kalifornii rodičům Garymu a Layne Cuoco. Její matka má anglické a německé předky a její otec zase italské. Příjmení Cuoco tedy pochází z italštiny a v překladu znamená “kuchař”.

Již od dětství se objevovala v reklamách a její první televizní roli ztvárnila už v sedmi letech. Rodiče ji v tom od začátku podporovali, ve škole už to pro Kaley ale tak jednoduché nebylo. Spolužáci ji prý vždy kvůli herectví brali trochu jinak. Proto jí od páté třídy rodiče zařídili domácí výuku. Učila jí její matka a Kaley díky tomu byla mnohem šťastnější. Navíc středoškolský diplom získala již v 16 letech!

Na maturitní ples se ale dostala i tak, díky pozvání od herecké kolegyně Ashley Tisdale, se kterou se potkala v seriálu 8 Simple Rules.

Ještě předtím, než se jako herečka proslavila, měla rozjetou i slibnou kariéru tenistky. Tenisu se věnovala od mala a účastnila se národních soutěží jako amatérská hráčka. V 16 letech si ale mezi svými dvěma koníčky musela vybrat a rozhodla se pro herectví.

Herečka už od 18 let podstoupila několik plastických operací. Za ty se však vůbec nestydí. Říká, že jí to zvedlo sebevědomí a je to jedna z nejlepších věcí, které v životě udělala. 

Jak už víte, Teorie velkého třesku z ní okamžitě udělala hvězdu. Od osmé série si už vydělávala milion dolarů za jednu epizodu a stala se tak jednou z nejlépe placených hereček. Sama si prý roli Penny moc užívala a s herci měla vždy přátelské vztahy. 

Kaley si prošla řadou milostných vztahů s herci a jednu dobu dokonce chodila i s Johnym Galeckim, představitelem Leonarda. Chodili spolu téměř dva roky, ale svůj vztah drželi v tajnosti. Potom, co se rozešli, spolu v seriálu dál hráli, a i teď stále zůstávají dobrými přáteli.

Herečka už byla dvakrát vdaná. Ještě předtím ji o ruku požádal i její přítel Josh Resnik, zasnoubení však po pár měsících zrušili. V roce 2013 si tedy vzala profesionálního tenistu Ryana Sweetinga. Byly spolu 3 roky, ale poté se po mnoha neshodách rozvedli. V roce 2018 už přišla druhá svatba, a to s miliardářem Karlem Cookem, který se stejně jako Kaley věnuje jezdectví. Nyní společně žijí v Los Angeles.

Kvůli lásce ke koním si Kaley s manželem jednoho koně dokonce adoptovali. Svůj nový rodinný přírůstek pojmenovali Shmooshy, vzorně o něj pečují a účastní se s ním koňských výstav a show.

Jakou novinku pro nás chystá?

Přestože si ji každý bude pamatovat jako Penny, rolí v Teorii velkého třesku její kariéra rozhodně nekončí. Kaley se nyní nabídky jen hrnou a nejspíš ji budeme vídat dost často.

Jejím nejnovějším projektem je dlouho očekávaný seriál Letuška, který bude mít premiéru na HBO GO už 26. 11. Půjde o příběh letušky Cassandry Bowdenové, které se celý život změní během jedné šílené noci.

Tak se připravte, protože půjde o pořádnou jízdu, kde Kaley Cuoco svůj talent předvede v úplně novém světle.