Dnes v Ulici: Vítek bude tvrdě vyjednávat a Bára odsune Bruna na druhou kolej

Dnes v Ulici: Vítek bude tvrdě vyjednávat a Bára odsune Bruna na druhou kolej
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sražený nadějný fotbalista se chce sejít, ale Vítek neví, jestli je to dobrý nápad. Elen snad poradí. Bára se vydává na tenký led, když vážně uvažuje o tom, že Brunovi na rok odjede do Kodaně. A to Bruno udělal vstřícné gesto a oběma našel garsonku.

Opravdu bude Bára riskovat pohodu s Brunem?

Nejhorší obavy Báry se naštěstí nepotvrdily, ale ona se lépe necítí. Od Tedíkových rodičů se dozvěděla novinku. Stěhují se do Kodaně a chtějí, aby Bára jela s nimi. Pro Tedíka to bude velká změna a bylo by pro něj velkou výhodou mít Báru po svém boku. Zároveň Báře slibují, že ji zahrnou velkými penězi. A možná proto, že Bára teď peníze opravdu řeší, nad nabídkou vážně uvažuje. Před Brunem je však jako slon v porcelánu. Ten nemůže uvěřit vlastním očím, že mu tuto informaci spíše jen oznamuje. Peníze chybí, to je pravda. Ale podle něj nejsou všechno. Snaží se krotit a vymlouvá se na Bářinu školu. Tu však lze podle Báry jednoduše přerušit. A když se vrátí domů s balíkem peněz, bude se moci věnovat jen a jen škole. Bruno je z toho opravdu zoufalý.

Do nové nabídky Báru žene i nový dluh jejích rodičů

Bára možná nevidí a neslyší i proto, že nad jejími rodičemi visí velký dluh. Dluh, na kterém se spolupodílela. Kdyby možná nebyla tak hysterická, nic z toho by se nestalo. Báru tíží výčitky svědomí. Diváci možná nechápou, proč se Bára soudu nešla přiznat, jaké trauma v sobě nese. To by se možná na tento případ soud díval úplně jinak. Sražený fotbalista by pak neměl tu drzost jít za Ivou osobně a žádat po ní tyhle peníze.

Vítek nechce ustoupit ani o krok

Ohledně nabídky peněz nechce Vítek ustoupit ani o krok. Je divné, že se chce sražený fotbalista najednou scházet. Ivě proto doporučuje, aby celou schůzku napřed probrala s Elen. Když přece on i jeho právník věří, že má nárok na půl milionu, tak proč za Ivou chodí? Možná to zase není tak horké, jak to vypadá. Třeba ho právník postrašil, že půl milionu soudně nevymůžou. Možná, že hraje na city. Ani tentokrát v tom svou ženu nenechává a na schůzku jde s ní. Už má promyšleno, co bude říkat.

Dohodli se na částce 340 tisíc korun

Vítek měl částečně pravdu v tom, že ze sebe poškozený mladík bude dělat chudinku. Přišel o berlích a s sebou měl výpis všech procedur, které by ho nejspíš mohly co nejdříve vrátit na fotbalové hřiště. Že o své kariéře nepřemýšlel dřív? Třeba tehdy, když se svými kamarády popíjel v podzemních garážích a obtěžoval kolemjdoucí. Zatímco Ivu tíží vina, Vítek je neoblomný. Nabízí okamžité zaplacení dosavadních plateb ve výši 40 tisíc korun a následné rychlé řešení zbytku. Více jak 300 tisíc však nedá. Nakonec Iva ustoupí a kývne na částku 340 tisíc korun. Je to pořád o dost méně než půl milionu a bude se to řešit mimosoudně. Takže výhra pro všechny?

Zdroj článku:
  • Autorský text