Rozhozená Bára z Ulice potřebuje odbornou pomoc. Měla by vyhledat psychologa

Rozhozená Bára z Ulice potřebuje odbornou pomoc. Měla by vyhledat psychologa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bára Klímová špatně snáší důsledky vážné autonehody a všechny zlé vzpomínky, které s sebou přinesla. Nabízí se otázka, jestli už není nejvyšší čas začít situaci řešit trochu odborněji než jen utěšováním ze strany stejně nervózní rodiny. Dívka by možná měla vyhledat pomoc psychologa.

Iva není jediná, kdo má nervy na pochodu

Rodina Klímových si prochází peklem a většina pozornosti se soustředí na zoufalou Ivu, která je chodícím uzlíčkem nervů. Na práci se nesoustředí, je podrážděná a stačí málo, aby vypěnila a na někoho se neprávem utrhla. Ani Bára to ale nemá jednoduché, i když se snaží být máminou statečnou oporou. Nedávná autonehoda a zejména obtěžování ze strany opilých mladíků jí připomněly bolestné zážitky z minulosti.

Bohužel je v nejnovějších dílech Ulice bude muset znovu vytahovat na světlo a podrobně se jimi pitvat pro blaho rodiny. Kdyby totiž na policii doplnila výpověď ve smyslu, že byla kdysi znásilněna a že hlavně kvůli tomu se před autonehodou chovala hystericky, byla by to pro Ivu polehčující okolnost. Zatím jí hrozí obvinění z ublížení na zdraví. Dokáže ale Bára zachovat klid a popsat detaily něčeho, co na ní zanechalo hluboké šrámy?

Báře je naštěstí oporou její přítel Bruno.
Báře je naštěstí oporou její přítel Bruno. | Zdroj: TV Nova

Jeden by si myslel, že alespoň o svátcích jara potká dívku něco veselejšího, ale stal se pravý opak. Velikonoce jsou příležitostí pro muže, aby se opili a beztrestně vypláceli děvčata pomlázkami. Některým to navíc dopřává kuráž dělat daleko horší věci, třeba sexuálně obtěžovat ostatní. Jen krátce po nehodě se tak Bára dočká dalších nepříjemností, když se na ni a na Žofku zaměří v Coolně dva otravní kluci.

Bruno určitě Báře pomůže, ale možná to nebude stačit

Kolik toho ještě snese rozhozená dívka, se kterou zamává už jen pohled na křesílko, kvůli němuž všechny ty problémy začaly? Není načase, aby popřemýšlela nad vyhledáním odborné pomoci? Nikdo z nás asi nechce, aby dopadla jako Kristýna Voláková a začala trpět panickými atakami.

V téhle situaci určitě jo, ale všeobecně mi přijde, že jste z ní a z Ivušky udělali strašné ukňouránky.

„Každý zvládá stres jinak, Bára má fajn partnera, ten jí určitě pomůže vše zvládnout,“ doufají diváci, mezi nimiž se povídá také to, že by bylo nejlepší, kdyby pomoc vyhledali všichni Klímovi, potažmo i scenáristé.

„Celá Klímovic rodina by potřebovala pomoc, to jejich neustálé fňukání je strašné! Z nich je ‚normální‘ jen Michal.“

Odbornou pomoc by měli vyhledat především scenáristé a autoři dějových linek.

Klímovi tedy v současnosti neplatí za právě velké oblíbence, ale mnozí diváci Báře fandí a věří, že jí Bruno pomůže. Tihle dva jsou jedním z těch sympatičtějších párů, kterým fanoušci seriálu drží palce.

„Bára by se měla odstěhovat s Brunem. Měli by začít cestovat. Její matka, která je dost nevyrovnaná, na ni přenáší své stresy. A Iva by se měla trochu sebrat, nic špatného neudělala, prostě jen bránila svou dceru a sebe. A ta právnička by jí měla tohle říct. Jo, a taky už by konečně mělo být jasné, co je s tím klukem. Ta právnička to měla zjistit jako první.“

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři