V pondělní Ulici bude Bára čelit dalšímu sexuálnímu obtěžování a Tomášek vytočí Blanku doběla

V pondělní Ulici bude Bára čelit dalšímu sexuálnímu obtěžování a Tomášek vytočí Blanku doběla
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Velikonoce by měly být obdobím pohody a vítání jara, ale pro Báru se Žofkou to bude jen další připomínka toho, jak nesnesitelní dokážou chlapi být, když se napijí a ztratí zábrany. Rozhozená bude i Blanka – poté, co si přečte nečekaný titulek Tomáškova článku.

Žofka s Bárou poznají stinnou stránku Velikonoc

Velikonoční pondělí je tady a společně s ním také apríl plný žertíků a zároveň den, který proklíná většina nešťastných děvčat. Dotěrní kluci se totiž právě při takové příležitosti stávají ještě dotěrnějšími, popíjejí alkohol a využívají zastaralých tradic jako vhodných záminek pro sexuální obtěžování.

Takhle to alespoň budou vnímat Žofka s Bárou, na které si v Coolně začnou dovolovat dva podnapilí kluci. Přítomnost malého hubeného Michala je samozřejmě neodradí navzdory jeho siláckým řečem a upřímným výhrůžkám. Byl by jistě ochotný se za čest své přítelkyně a starší sestry poprat, i kdyby měl dostat nařezáno od někoho staršího a silnějšího. Naštěstí bude po ruce ještě Bruno, jemuž se podaří nezvané hosty vypudit. Bar je koneckonců plný svědků, kteří bezpochyby ochotně potvrdí, že měl dobrý důvod tyhle dva potížisty vyhodit.

Ačkoli vše dobře dopadne, nepříjemný zážitek dívkami otřese, především Bárou, která začíná mít neodbytný pocit, že tyhle podezřelé typy snad přitahuje. Nepochybně se jí znovu připomněla nedávná autonehoda a patrně i bolestné znásilnění z minulosti. Díkybohu se má v Ulici už brzy objevit její kamarádka a spolehlivá právnička Elen Mrázová, jež rodině Klímových určitě pomůže z aktuálních problémů. Minimálně se o to pokusí.

Tomáškův článek má nový a znepokojivý titulek

Kristýna se v krámku konečně sejde s Daliborem Tomáškem, aby si s ním v klidu a otevřeně promluvila o jeho manželství. Přizná mu, že se zachovala trochu jako stalkerka a vyhledala si jeho ženu na sociálních sítích. Je to krásná holka a možná by byla ráda, kdyby se k ní Dalibor vrátil. Je si opravdu jistý, že mezi nimi vše skončilo?

Novinář svou současnou přítelkyni ujistí, že jeho vztah s manželkou je skutečně dávno mrtvý, ačkoli připustí, že u ní má z praktických důvodů nadále nahlášené trvalé bydliště. Kristýna je ochotná mu odpustit, že k ní nebyl zcela upřímný od samého začátku, ale co se stane vzápětí, by její důvěrou mohlo zatřást znovu.

Vyjde totiž Tomáškův dlouho očekávaný rozhovor s Evženem. Titulek se však záhadně změnil a nyní hlásá něco o „soužití dvou abstinujících“. Navzdory předchozím slibům a horlivému ujišťování se tedy vztahuje i k Blance, která chtěla být z celé téhle záležitosti vynechána. Její pověst je náhle v ohrožení a s ní koneckonců i nová práce na komoře pod bývalým manželem Luďkem, na něhož článek zřejmě také vrhne špatné světlo.

Není divu, že Blanka zuří. Stalo se přesně to, co od začátku odmítala a čeho se nejvíc bála. Tomáškovi podle ní nejde o nic jiného než o vlastní prospěch a dalšího sólokapra. Jak se ale s celou věcí vyrovnají Kristýna a Evžen, kteří se snaží mít v Dalibora důvěru a obhajovat ho?

Zdroj článku:
  • Autorský text