Backstage Ulice: Influencer Petr Havránek provází diváky zákulisím a vyslýchá Michala se Žofkou

Backstage Ulice: Influencer Petr Havránek provází diváky zákulisím a vyslýchá Michala se Žofkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V úvodním dílu nového bonusového pořadu k seriálu Ulice se Petr Havránek, který zastane roli barmana Honzy, trochu porozhlédl po zákulisí, aby divákům zprostředkoval své první zážitky z příprav na natáčení. Zavítal do maskérny i do šatny a zpovídal u toho představitele Žofky a Michala.

Barman z Coolny a moderátor v jednom balení

Influencer Petr Havránek, známý např. z Ordinace v růžové zahradě 2, Survivora nebo Love Islandu, nyní nastupuje do Ulice jako náhrada za kolegu Martina Careva, který ztvárňoval postavu barmana Honzy v Coolně. Martin však musel odcestovat na pustý ostrov, aby se sám účastnil nové řady Survivor, proto ho nahradí Petr Havránek řečený Pítr, jenž se ale rozhodně neomezuje pouze na samotné hraní. V Ulici totiž zavádí nový bonusový pořad Backstage Ulice, v němž vezme diváky do zákulisí nekonečného seriálu a také zpovídá naše oblíbené herce. Jako první si vezme na mušku Kateřinu Ujfaluši a Karla Klementa, tedy Žofku Duškovou a Michala Klímu.

Maskérky se nejvíc nadřou u Tonyho tetování

Během svého prvního natáčecího dne se Petr Havránek proměnil z herce také v moderátora, aby nás provedl celým procesem přípravy. Než se totiž člověk dostane na plac, musí absolvovat např. návštěvu maskérny. Tam se od zkušených maskérek dozvěděl mj. to, že zřejmě nejnáročnějšími herci na nalíčení v Ulici jsou Miroslav Hanuš a Ondřej Volejník. První hraje svérázného Tondu Hložánka, druhý pak Tonyho, majitele baru Coolna. Právě s Tonym mívají maskérky nejvíce práce, protože musejí pokaždé znovu vytvářet jeho tetování.

Rostoucí popularitu si Karel Klement užívá

Další cesta Petra Havránka vedla do herecké šatny číslo 6, která náleží Karlu Klementovi, Jaroslavu Blažkovi, Kryštofovi Rímskému, Ondřeji Volejníkovi a od nynějška také jemu samému. Během její návštěvy stihl zpovídat Karla Klementa, představitele Michala Klímy, jenž je součástí seriálu přibližně čtyři roky.

Michal a Žofka se ještě více sbližují.
Michal a Žofka se ještě více sbližují. | Zdroj: TV Nova

Vyrůstat s Ulicí a prožívat tam nejrůznější zábavné i náročné situace, s jakými se teenager může setkat, je pro něj určitě zajímavé a dnes už by si těžko dokázal představit, že by to bylo jinak. Stoupající popularitu zatím vnímá jako výhodu. Lidé ho prý často poznávají, ale málokdy za ním přijdou. Spíš po něm nenápadně pokukují třeba v tramvaji.

Kateřina má přítele, Karel je naproti tomu volný

Pítr s Karlem navštívil i byt Klímových, aby se podíval, jak to tam doopravdy vypadá a jak se vlastně dál vyvíjí vztah Michala a Žofky. Ti totiž aktuálně vstupují do choulostivé intimní fáze a připravují se na své poprvé. V reálném životě se herečka Kateřina Ujfaluši těší z nové lásky se svým přítelem.

„Já se mu snažím hodně říkat, ať se nad tu situaci s Michalem povznese, že to nic není, že je to takový můj mladší brácha, ten Michal. Nebo ne Michal, Karel,“ upřesnila s úsměvem a její kolega poznamenal, že tuhle větu od ní slýchá často. Hereččin kluk nicméně nemá důvod být nervózní. „Myslím si, že teď už to bere v pohodě.“

Herci už za sebou mají natáčení scén „před“ a „po“. Jak ale proběhne samotný akt lásky? Nechme se překvapit.

Zdroje článku: