Tvoje tvář má známý hlas: Martin Carev - budou schopnosti influencera stačit na věhlasnou show?

Tvoje tvář má známý hlas: Martin Carev - budou schopnosti influencera stačit na věhlasnou show?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Martin Carev se netají tím, že své role influencera, cestovatele, moderátora a modela by rád obohatil o další zážitky. Pořad Tvoje tvář má známý hlas, které se letos zúčastní, mu zprostředkuje řadu proměn. Ale je na to připravený? Budou influencerské schopnosti stačit na věhlasnou show?

Show nabízí příležitost, jak se zviditelnit

Show Tvoje tvář má známý hlas, která letos proběhne už v deváté řadě, je pro Martina Careva příležitostí, jak se více zviditelnit. Na sociálních sítí má více než půl milionu sledujících, v rámci své práce se podíval na různá místa světa, nebrání se modelingu a nově i moderuje. Účast v show Tvoje tvář má známý hlas ho může vynést na úplně jiné příčky slávy. Díky tomuto pořadu, který se bude vysílat pravidelně na Nově, se může stát známějším i pro lidi, kteří sociálním sítím tolik neholdují, zejména pak pro starší generaci. Jaké proměny ho asi čekají? A umí vůbec zpívat? To je otázka! Nejspíš ale jo, když na tak lukrativní nabídku kývl. Mládí mu nejspíš dodává na odvaze, protože komukoliv jinému by se rozklepala kolena, po tom, co by zjistil, že spolu s ním jde do show také Monika Absolonová.

Martin Carev však nebude jediným nováčkem, mimo dobře známé herce Václava Koptu a Sašu Rašilova, herečku Denisu Nesvačilovou a moderátorku Ivu Kubelkovou se show zúčastní také Nikita Machytková. O ní neví ti, kteří nesledovali SuperStar 2021, vůbec nic. Je totiž jedna z finalistů letošní řady této pěvecké soutěže, a tudíž je neokoukaná. Moc známý není ani osmadvacetiletý herec Denis Šafařík. Pro tyto nové tváře je tento zábavný pořad příležitostí, jak posbírat nějaké střípky slávy. Ty pak mohou rozfoukat jejich kariérní možnosti do všech směrů. 

Martin Carev má nejspíš dobré přesvědčovací schopnosti

Jaké své silné stránky by mohl youtuber Martin Carev v Tváři využít? Vzhledem k tomu, že ho na sociálních sítí sleduje přes půl milionu fanoušků, má velmi dobrou fanouškovskou základnu. Pouhá zmínka o tom, že bude jejich vzor v soutěži, je může přivést před televizní obrazovku. Ve svých videích se Martin zaměřuje nejen na cestování, nýbrž i na komedii. A to může být jeho hnacím motorem. Vždyť pobavit diváky a porotu, o to jde v soutěži Tvoje tvář má známý hlas ze všeho nejvíc.

Které proměny by mohly Carevovi sednout?

Je velmi mladý, pohledný a štíhlý... a proto s ním v maskérně budou mít méně práce při proměnách. Kila navíc jdou přidat vždy, v případě, kdy má hromotluk představovat velmi štíhlého zpěváka nebo zpěvačku, už to však tolik ideální není. Kdo ví, možná Carev překvapí a dosáhne až na vítězství podobně jako Jan Cina, který vyhrál druhou řadu Tváře. Během soutěže se proměnil v Naďu Urbánkovou, v Monserat Caballe, v Madonnu, dokonce i v Billyho Joela nebo ve Scatmana Johna.

 

Na proměny se Carev těší

Pro web Super.cz Carev prozradil, že se na proměny už těší. Nabídka na účinkování v Tváři ho překvapila, potěšila, ale zároveň z ní měl obrovský respekt. Přiznává také, že největší strach má ze zpěvu, protože se mu nikdy moc nevěnoval. Doufá tedy, že divákům nebudou krvácet uši z toho, když začne zpívat. Hádá, že by mu mohl jít rap a rytmické písničky. Jako velký fanoušek Tváře ocenil, když se z Jana Ciny stal Scatman John, hodně fandil také Jitce Boho, které se účastnila čtvrté řady této soutěže.

Přiznává, že úplně největší obavy má z ženských proměn. Ani ne tak kvůli tomu, že mu maskéři přidělají prsa, jako spíše kvůli výše položenému ženskému hlasu, který by nemusel uzpívat. Je však jasné, že všichni letošní soutěžící mají z Tváře obavy. Například Denisa Nesvačilová přiznala, že má strach předvádět velké hvězdy, jakou je Lucie Bílá nebo Freddy Mercury, aby jim neudělala ostudu. Největším strašákem Moniky Absolonové je pak angličtina, kvůli které odmítala předchozí nabídky na účinkování v pořadu.

Tak uvidíme, jak se s celým projektem Martin Carev popere. Je více než jasné, že všechny jeho dosavadní aktivity půjdou na čas, kdy bude v pořadu působit, stranou. Soutěž spolkne nejen všechen jeho volný čas, nýbrž i jeho síly.

 

Zdroje: