Stydlivá Charlotte York ze Sexu ve městě bojovala se závislostí na alkoholu už v pubertě. Dnes je z ní krásná máma

Stydlivá Charlotte York ze Sexu ve městě bojovala se závislostí na alkoholu už v pubertě. Dnes je z ní krásná máma
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Za svou životní roli Charlotte York v americkém seriálu Sex ve městě byla herečka Kristin Davis nominována na cenu Emmy, ale jako jediná ze čtveřice protagonistek ji nevyhrála. Je to škoda, protože právě její role patřila k těm nejvíce ženským. V čem dalším jsme ji mohli vidět a jak dnes žije?

Od Merlose Place k Sexu ve městě

Zásadní byla pro Katrin Davis (55) role Brooke Armstrong Campellové v seriálu Melrose Place (1995), kterou hrála jeden rok a díky níž se zviditelnila. Ze seriálu odešla, když se producenti rozhodli její postavu zabít. Mihla se také jako přítelkyně Joeyho v seriálu Přátelé. Do seriálu Sex ve městě nastoupila v roce 1998 a vydržela v něm až do jeho konce v roce 2004. O čtyři roky později se objevila ve stejnojmenném filmu a v roce 2009 pak ve filmové komedii Trable v ráji. Vyzkoušela si také divadlo, účinkování v reklamě, moderování či dabing.

Vyléčená alkoholička a máma dvou dětí

Soukromý život Kristin Davis nedává ráda na odiv. Určitě je to dáno tím, že je ve své podstatě velmi stydlivá. Přesto už od svých devíti let chtěla být herečkou. Aby mohla vyjít ze své ulity, uchýlila se k pití alkoholu, o němž měla pocit, že ji osvobodil. Bohužel se na něm stala závislá. Ve 22 letech absolvovala odvykací kúru a nyní abstinuje. Seriál Sex ve městě byl tím impulsem, který ji donutil se alkoholu vzdát. Sama Kristin Davis řekla, že si myslela, že se třicítky ani nedožije.

A přesto je tu a žije i pro své děti, které adoptovala. V roce 2011 to byla dcera Gemma Rose a o sedm let později přibyl chlapec. Oba jsou to Afroameričané s tmavou pletí. Její výchova proto jde takovým směrem, aby obě děti měly přístup i ke komunitě černochů.

 

Určitě je škoda, že Kristin Davis nedostává více pracovních hereckých nabídek. Diváci si ji v seriálu Sex ve městě oblíbili.