Diskuze

S tebou mě baví svět je kultovní komedií. Vyzkoušejte si, zda o ní víte skutečně vše

S tebou mě baví svět je kultovní komedií. Vyzkoušejte si, zda o ní víte skutečně vše
Kdo by neznal český film S tebou mě baví svět? Kultovní česká komedie je každoročně reprízována již skoro čtyřicet let. Víte ale o tomto zábavném příběhu skutečně vše?
Zpět na kvíz

Kdo by neznal český film S tebou mě baví svět? Kultovní česká komedie je každoročně reprízována již skoro čtyřicet let. Víte ale o tomto zábavném příběhu skutečně vše?
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

V seriálu Jake a tlusťoch lámal ženská srdce jako neodolatelný soukromý detektiv. Dnes byste Joea Pennyho nepoznali
21.02.2021

V seriálu Jake a tlusťoch lámal ženská srdce jako neodolatelný soukromý detektiv. Dnes byste Joea Pennyho nepoznali

Celkem 5 let hrál Joe Penny fešáka Jakea Stylese, soukromého detektiva pracujícího pro „tlusťocha“ J. L. McCaba. Tímto seriálem se stal populárním...

Tyto Australanky ví, jak vyzrát nad stárnutím. Herečky ze seriálu McLeodovy dcery vypadají i 19 let po natáčení skvěle
15.12.2020

Tyto Australanky ví, jak vyzrát nad stárnutím. Herečky ze seriálu McLeodovy dcery vypadají i 19 let po natáčení skvěle

Seriál McLeodovy dcery běžel na televizních obrazovkách od roku 2001 do roku 2008. Děj se odehrává na ranči – a tři setry jsou hlavními...

Nejhorší filmy všech dob: Avengers Grimm aneb bláznivý mix princezen a superhrdinů
09.02.2021

Nejhorší filmy všech dob: Avengers Grimm aneb bláznivý mix princezen a superhrdinů

V roce 2015 vyšel již déle očekávaný Marvel film „Avengers: Age of Ultron“. Produkční firma „The Asylum“, jež se soustřeďuje na dost mizerné...

Nezapomenutelné hlášky ze seriálu Přátelé, nad kterými se zasmějete i po 20 letech
20.02.2021

Nezapomenutelné hlášky ze seriálu Přátelé, nad kterými se zasmějete i po 20 letech

No, kdo by Přátele nemiloval? Premiéru měl seriál sice už před 27 lety, ale oblíbený je pořád stejně. Vtipnými scénkami a hláškami ho totiž snad...

Ridley Scott: Vizionářský režisér, který lidem představil vesmírné vetřelce a vytvořil Ripleyovou
16.01.2021

Ridley Scott: Vizionářský režisér, který lidem představil vesmírné vetřelce a vytvořil Ripleyovou

Režisér narozený v roce 1937 v anglickém hrabství Durham měl původně v úmyslu pokračovat v rodinné tradici a stejně jako otec a starší bratr...

10 hvězd, které si zahrály vedlejší role v Sexu ve městě: Od plastikové královny po supermodelku Heidi
16.01.2021

10 hvězd, které si zahrály vedlejší role v Sexu ve městě: Od plastikové královny po supermodelku Heidi

Kromě čtveřice paniček v Sexu ve městě se v seriálu objevilo mnoho jiných (dnes už) známých celebrit. Zaregistrovali jste hvězdu z Akt X nebo Max...

Andrea Elsonová: Dětská herečka a modelka, která vyrůstala s Alfem, se dnes živí zcela jiným povoláním
08.05.2021

Andrea Elsonová: Dětská herečka a modelka, která vyrůstala s Alfem, se dnes živí zcela jiným povoláním

Andrea Elsonová je nejznámější díky rolím v seriálech „Whiz Kids“ a „Alf“. I když jí dnes najdeme v úplně jiném oboru než kdysi, byla její herecká...

Tom Hardy se v životě musel ztratit, aby nakonec posílený zkušenostmi našel svou cestu
05.02.2021

Tom Hardy se v životě musel ztratit, aby nakonec posílený zkušenostmi našel svou cestu

Protagonista řady hvězdných filmů, jako jsou například Dunkerk nebo Venon, se narodil 15. září 1977. Kvůli talentu, šarmu a osobnosti je často...

Justin Bartha: Co dělá hvězda z „Hangover“ trilogie a „Sexy 40“ dnes?
20.06.2021

Justin Bartha: Co dělá hvězda z „Hangover“ trilogie a „Sexy 40“ dnes?

Na přelomu desetiletí byl Justin Bartha na vrcholu své kariéry. Zrovna dotočil úspěšnou komedii „Sexy 40“, než si zahrál v letech 2009, 2011 a 2013...

Nejdrsnější věznice světa - Mexiko
28.04.2021

Nejdrsnější věznice světa - Mexiko

Kriminalita v Mexiku za poslední roky roste raketovým tempem a 35 tisíc vražd ročně není nic vzácného. Drogové kartely se modernizují a ovládají je...