Drbárna ze ZOO: Novou posilou seriálu je Sára Milfajtová, která v roli Kristýny Martincové nenechá Alberta vydechnout

Drbárna ze ZOO: Novou posilou seriálu je Sára Milfajtová, která v roli Kristýny Martincové nenechá Alberta vydechnout
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jednou za čas se v ZOO objeví nová postava, aby trochu zpestřila děj. Tvůrci zřejmě nevěří, že by Eva Burešová vrátila seriálu původní popularitu, a tak přidali novou postavu. Snad měli při výběru větší štěstí než tehdy, když přidali do děje otravného fotografa Filipa.

Do areálu ZOO nastoupí nová průvodkyně, která se hned první pracovní den seznámí s Albertem Polákem. Ten je sice teď umírněný a snaží se předvést, že si své pracovní místo zaslouží, ale je to stále Albert. 

Poté, co Charlieho akce u Poláku skončila a dvojčata už nemusí kolem Alberta kroužit, zůstala jeho postava trochu upozaděná. Do života mu tak vstupuje tajemná žena, která si nevybrala práci v ZOO ve Dvoře Králové náhodně.  

Je to holka ze statku, mezi zvířaty vyrostla a má je ráda. Je bystrá, chytrá a výřečná. To je pro vedení ZOO dostatečnou motivací k tomu, aby ji zaměstnali jako průvodkyni. Zatím jí tedy plán vychází. 

Kristýna je holka od Humpolce, která se nechá zaměstnat v ZOO kvůli Albertovi, kterého zná od dětství. Jenže on ji nepoznává,  

vysvětluje hned na začátku svůj příběh Sára Milfajtová, která se, než nastoupila do seriálu ZOO, na svou roli pečlivě připravila.  

Sára a herecký kolega během natáčení
Sára a její herecký kolega, David Gránský, během natáčení. | Zdroj: FTV Prima

Musím říct, že jsem si našla všechna jména postav a kdo je hraje. Když jsem se učila text, tak jsem už věděla, na koho mluvím, aniž bych v ateliérech byla. Jsem ráda připravená. Taková šprtka,

usmívá se herečka.  

Se svými novými kolegy se před natáčením při práci nepotkala, a tak chtěla udělat dobrý první dojem. David Gránský ji znal z doslechu z muzikálové scény, ale neměl příležitost se s ní setkat na jevišti. Nejvíce se znala s Vaškem Bártou a Michalem Novotným, se kterým bude mít i řadu seriálových scén. Je přece jasné, že příchod mladé a pohledné ženy do ZOO nemůže Frantovi Kolmanovi, kterého Novotný hraje, ujít. Franta to samozřejmě bude na novou průvodkyni zkoušet, ale ani v tomto případě ji neoslní svým šarmem. Vznikne ale celá řada humorných situací, jak prozradila i samotná herečka. Nakonec budou přátelé, i když si Kristýna bude dělat z Fandy trochu legraci.  

To se nedá říct o jejím vztahu s Albertem Polákem. Dokonce podle slov Sáry Milfajtové dojde k velice zajímavé zápletce s Albertem a Kamilem

Já jsem velký milovník zvířat. Už pilně natáčím i v Safari parku ve Dvoře Králové, kde se točí všechny exteriéry. Byla jsem tak u žiraf, slonů, neminuly mě ani hyeny,

vyjmenovává svoje seriálové kolegy. 

Nová seriálová posila se na natáčení v atraktivním prostředí moc těšila. Herečku provedl po areálu David Gránský, kterého si moc pochvalovala, neboť se jí opravdu věnoval. Ještě vyzradila, že tajemství její postavy zůstane chvíli divákům i Albertovi skryto, a to až do okamžiku, než se na scéně objeví její babička a Albertova matka. Možná to tedy bude souviset spíše s Alberovou rodinou než s ním samotným. Možná se dočkáme i odhalení, že je Kristýna s Albertem příbuzná.  

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský text