Místo ohlasu na novou minisérii Iveta řeší herec Brzobohatý zálibu v ženském oblečení

Místo ohlasu na novou minisérii Iveta řeší herec Brzobohatý zálibu v ženském oblečení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zase jsme se dostali do podivného období, kdy asi není o čem psát. V takovém bezčasí jsme si prožili dotčenou a odloženou Žilkovou, podvedenou a zrazenou Nesvačilovou a teď to vypadá, že místo ufounů budeme řešit to, jestli Ondřej Brzobohatý nosí rád dámské šaty.

Jeho slabost pro dámskou módu tak zcela zastínila zajímavou roli, kterou vytvořil v minisérii Iveta. Maskéři si na něm dali záležet a jeho podoba s Ladislavem Štaidlem je hodně podařená. Obě série o životě Ivety Bartošové jsou povedené a snad se dočkáme jejich uvedení i na obrazovkách TV Nova.

O podobě herce s Ladislavem Štaidlem se vyjádřil i jeho syn Artur, který se zúčastňoval natáčení. Údajně dostal i prostor, aby se k televiznímu zpracování života svých rodičů mohl vyjádřit.

Jsem tím pořád fascinovaný. Ta podoba s líčením i účesem je neskutečná. Myslím, že tátu má Ondřej nastudovaného opravdu skvěle. Je tam i podobné vyjadřování, 

uzavřel Artur Štaidl, který byl část svého dětství pod drobnohledem bulváru, který sledoval jeho matku.

Mediální pozornost je však tentokrát přesměrovaná hlavně na Ondřeje Brzobohatého, který prožívá na jedné straně vzkvétající vztah s Danielou Písařovicovou, na straně druhé mu vytrvale jeho manželka, se kterou se rozvádí, ztrpčuje život. To je pro pohlednou Kuchařovou trochu pod její úroveň – měla by spíš vyhledat odbornou pomoc, pokud se sama s rozpadem manželství neumí vyrovnat.

Zábavné však je, kolik podpory si Brzobohatý získal právě v souvislostí s údajnou zálibou v dámském oblečení. Hned se množí články o tom, kolik mužů se před kamerou objevilo v ženské roli. To však přece vůbec nelze srovnávat. Navíc od dob Tootsie, kterou ztvárnil Dustin Hoffman, už žádný jiný převlek nesmrtelnou slávu nezískal. Za připomenutí ještě stojí hodně sexy převlek ženy v muže. Bylo to ve filmu 9 a 1/2 týdne a Kim Basinger to hodně slušelo.

Většina převlečených mužů za ženy nevypadá moc dobře, a tak se nejvíce baví převlečení pánové. Někdy to i v rámci zábavy je spíše otravné, což předvedl Aleš Háma jako moderátor pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

V případě Brzobohatého však nejde o převlékání pro filmové role nebo v zábavných pořadech, ale o převleky v soukromí, na soukromých večírcích. Argumentovat tak tím, že není jediný a mnoho herců si to v dámských šatech užilo ve filmových rolích, tady není na místě.

Každopádně Ondřej Brzobohatý je skvělý hudebník a jde mu to i jako herci, takže pokud se někde pro zábavu předvádí v dámských šatech, je to jen jeho věc. Mohl by chodit i nahý, postavu na to určitě má.

Budeme tak doufat, že i letos nás v hojné míře navštíví v létě obyvatelé z jiných planet, protože v televizi už tradičně nic není, a tak číst pár měsíců o Tiffany Ritchbitch, jak si Brzobohatý říká, když nasadí růžovou paruku a nalepí řasy, by bylo trochu otravné.

Zdroje článku: