Druhá řada minisérie Iveta je hotová. K divákům zamíří už začátkem května

Druhá řada minisérie Iveta je hotová. K divákům zamíří už začátkem května
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
První série mapovala Ivetu v jejích začátcích, kdy plná očekávání a naivity dala vale rodině a odjela za svým velkým snem do Prahy. Zkusila si nejen to, jak chutná sláva, ale také se musela vyrovnat se sebevraždou svého partnera, se kterým měla vytvořit super slavné duo.

Přestože dvojice nazpívala úspěšné hity, Petr Sepéši si brzy uvědomil, že on není tou největší hvězdou v jejich dvojici. Své problémy se mladík rozhodl vyřešit nezvratným způsobem, a tak se Iveta musela spolehnout jen na svůj zpěv. Naštěstí měla kolem sebe lidi, kteří jí pomáhali, přestože o nezištnosti se asi mluvit nedalo.

Iveta se tak brzy dostává až na samotný vrchol, přičemž se brzy naučí využívat kromě zpěvu i svého příjemného vzhledu.

Fanoušci oceňují, jak se holka z maloměsta dokázala prosadit. Sólová alba jdou doslova na dračku, Iveta často hostuje v televizi, dostává celou řadu hudebních ocenění a vyhrává ankety popularity. Na první pohled se tak zdá, že má život jako jednu velkou pohádku. Jenže v nitru je to stále naivní a snadno zmanipulovatelná holka, která touží po princi na bílém koni, který ji bude milovat ničím nepodmíněnou láskou, vychová s ní děti a bude ji obdivovat.

Své muže si vybírá v kruzích, kde je jen velmi malá pravděpodobnost, že by se jí sen mohl splnit.

Anna Fialová se v roli Ivety představí už 5. května a minisérie slibuje poutavý příběh, jenž bude doplněn hity zpěvačky.

Děj se zaměřil na Ivetinu kariéru v letech 1990 až 1998, tedy krátce po revoluci, kdy padají všechna omezení. S mnoha svobodami přichází ale i bulvár, který zpěvačku pronásledoval až do konce jejího života.

V této době přichází éra velkolepých muzikálů, Iveta udržuje vztah se svým ženatým manažerem, který je významnou osobností české hudební scény, a naivně doufá, že je to navždy. Dostává hlavní roli v komedii Jaroslava Soukupa, kde prožije bouřlivý románek s hereckým kolegou. Možná se cítila ve vztahu nedoceněná nebo často sama, možná to bylo jen ze vzdoru. Bulvár to samozřejmě nepřehlédl. Jejím vztahem to sice otřáslo, ale nakonec se přece jen dočkala vysněného těhotenství. Konečně tak doufala, že bude mít spokojenou rodinku.

Idylka však dlouho nevydržela a nespokojenost ve vztahu herečku silně ovlivnila na další roky.

Stejně jako v první sérii, i zde se objeví na obrazovkách Ivetina sestra (Eliška Křenková) a její rodiče (Alena Mihulová a Miroslav Hanuš). Už v první sérii se objevila postava Ladislava Štaidla, kterého ztvárnil Ondřej Brzobohatý. Nově se ukáže i postava skladatele Karla Svobody (Saša Rašilov) a jeho ženy Venduly Svobodové (Karolína Vágnerová). Svůdníka Rudolfa Hrušínského nejml. si zahrál Oskar Hes. Bonbónkem v obsazení bude Karel Gott v podání Ondřeje Rumla.

Ve vysílání od 5. května.

Zdroje článku: