David Gránský ze seriálu ZOO se stydí za své flirtování

David Gránský ze seriálu ZOO se stydí za své flirtování
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco Albert Polák rozdává v seriálu Zoo flirtující úsměvy zcela přirozeně, jeho představiteli Davidu Gránskému bývá při jejich natáčení docela úzko. Sám je totiž šťastně ženatý a představa poměru s více ženami najednou mu tak není zrovna příjemná.

Albert to se ženami umí – většinou

A kdo je vlastně tenhle donchuán Albert? Pochází z úspěšné právnické rodiny, ale protože sám nebyl dost chytrý, aby vystudoval práva a šel v otcových šlépějích, začal se věnovat marketingu. Protože je velmi dobrý v komunikaci s veřejností, ředitelka si ho v zoo drží.

Albert je navíc pravou rukou náměstka Brázdy, s nímž proti Roklové ustavičně kuje pikle. Zároveň stíhá sledovat i vlastní zájmy a provětrávat každou sukni, co se mihne kolem. Svedl dokonce i Brázdovu neteř Adélu, kterou byl však nucen odkopnout, aby dokázal oddanost Aničce. Adéla mu takovou zradu pochopitelně neodpustila, dokonce se přidala na stranu paní ředitelky v boji proti němu i strýčkovi.

David Gránský, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Někdo z lásky, někdo pro peníze

Vedle samotné ředitelky je Albert zatím jediný, kdo ví, že chudá Anička je ve skutečnosti Sidonie z bohatého sklářského rodu Novotných.

Pochopitelně hned vycítil příležitost a rozhodl se Sid sbalit, aby se do její proslulé rodiny přiženil. Ona mu sice tvrdí, že je sirotek z děcáku, ale on si chytře ověřil, jak se věci doopravdy mají. Teď dělá všechno proto, aby ji přesvědčil, že mu vůbec nejde o peníze – ostatně jí občas pomáhá s úklidem a nabízí výpomoc.

Ačkoli naivní dívku před Albertem opakovaně varovali ostatní zaměstnanci zoo, on jí nadále motá hlavu sladkými řečmi. Současně se ji pokusí nachytat při lži a zařídí exkurzi pro děti z domova, o němž Anička tvrdila, že v něm vyrůstala.

Z ožehavé situace ji pak musí zachraňovat kamarádka Viky. Když se Albertovy plány na další obelhávání Aničky pokusí zhatit Adam „Haďák“ Hruška, rozhodne se ho definitivně zbavit, ale naštěstí se mu to nepodaří.

Dosáhne však přesto svého a vezme si dědičku sklářského impéria?