Výměna manželek (21): V hlavní roli se předváděla herečka Míša Tomešová v roli zachránkyně samoživitelky se čtyřmi dětmi

Výměna manželek (21): V hlavní roli se předváděla herečka Míša Tomešová v roli zachránkyně samoživitelky se čtyřmi dětmi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tentokrát produkce oslovila třicetiletou herečku a matku dvou dětí, Michaelu Tomešovou, která žije v Úvalech u Prahy. Výměna ale spíš připomínala medailon herečky, která musela světu ukázat, jak umí být velkorysá, když jde o pomoc sociálně slabším.

Míša (30) žije v Úvalech u Prahy s manželem Romanem Tomešem a vychovávají spolu v ekologicky vedené domácnosti dva syny. Ve vztahu jsou 10 let a v manželství přes 5 let. Zatímco Roman je hodně vytížený, Míša si práci vybírá, aby se mohla věnovat dětem. S jejich péčí ji Roman hodně pomáhá, takže desetidenní pobyt v Meziboří u Litvínova, kde na ni čekaly čtyři děti samoživitelky Michaely (32), byl malým zatěžkávacím testem.

Míša byla trochu překvapená, že nedostala náhradního manžela, ale když zjistila, že se bude starat o 4 holky, byla nadšená. Sama si děvče přála, ale zatím má dva kluky.

Péči o domácnost a o děti zvládla dobře, ale s tím, jak se předváděla, že nakupuje za své, aby ušetřila Michaele peníze, nebo že bere holky do cukrárny, protože jejich máma na to nemá, byla nakonec hodně otravná. 

Tak všichni diváci už vědí, že má Tomešová zlaté srdce, jen se nemusela v každé druhé větě chválit, co všechno pro náhradní rodinu dělá.

Trocha skromnosti by rozhodně nebyla na škodu.

V druhé domácnosti u Tomešů si to Michaela užívala. Sama s muži nemá nejlepší zkušenosti. Dva tatínkové jejích dětí jí pláchli a v Romanovi konečně viděla normálního chlapa, který se stará o rodinu a nemá problém si přes den najít pár hodin, aby se zastavil doma za dětmi, než zase zmizí vydělávat, aby se jeho rodina měla dobře.

Na Michaele bylo sympatické, že bez okolků přiznala, že celou dobrodružnou akci podnikla pro peníze, protože má dluhy a potřebuje každou korunu. Rozhodně však její situace nebyla taková, aby nemohla vzít děvčata na zmrzlinu nebo si koupit kyblík barvy, jak její situaci líčila Tomešová.

Zdroj článku: