Výměna manželek: Dokázala Simona z dětského domova ve svém životě něco změnit, když pochopila, jak má vypadat rodina?

Výměna manželek: Dokázala Simona z dětského domova ve svém životě něco změnit, když pochopila, jak má vypadat rodina?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Simona, která žije s opilcem Františkem, tvrdila, že se v dětském domově nenaučila ani skládat oblečení a vlastně netuší, jak má dobře vedená domácnost vypadat. Podle toho to také u ní doma vypadalo a během výměny prohlašovala, jak svůj život změní. Povedlo se?

Když se Simona dostala do čisté a moderní domácnosti Lucie, byla až dojatá a zároveň smutná, když viděla, že jiný mladý pár žije úplně jinak. Ona své problémy vlastně jen přičítá tomu, že neměla dobrý start do života, ale nějak opomenula, že se ani nesnaží něco změnit. S opileckým Františkem měla dilema, jestli je to muž pro ni. To vážně? Musela přemýšlet o tom, jestli chlap, který terorizuje jejího syna, je pro ni vhodná partie?

A jak se má Simona dnes?

Jedinou změnou, kterou se Simona pochlubila, bylo nechtěné těhotenství, které ukončila. Usoudila, že tři děti jsou tak akorát.

Po návratu domů se ale doma vzbouřil devítiletý Pepík, který se musel otčíma ptát, zda si může vzít jídlo. Nakonec šel bydlet k babičce (k matce Simony, která pije a dala Simonu do dětského domova). Malý kluk usoudil, že se tam bude mít lépe než u matky a jejího partnera.

Simona se po čase demonstrativně vydala stejným směrem. Ale bez chlapa vydržela jen chvíli a k Františkovi se vrátila. Po čase si k sobě vzala zpět i Pepíka. Jak to vidí to dítě, to nikdo neřešil.

Simona tvrdí, že u ní doma se nic nezměnilo a spíš je to v něčem horší. Zřejmě čekala, že se věci změní bez jejího přičinění. A ono nic.

Když řešila nechtěné těhotenství, tak se k tomu přidaly ještě gynekologické problémy, které řeší dodnes.

Simona přiznala, že na tom během pobytu v druhé domácnosti nebyla nejlépe a stýskalo se jí po dětech. S odstupem času to vidí jako dobrou životní zkušenost. Zapomněla dodat, že ji ale tato zkušenost k ničemu nebyla.

Bohužel plány, které měla, aby svůj život a život svých dětí zlepšila, ani nezkusila realizovat, protože má strach něco měnit. Tvrdí, že vztah Františka k nejstaršímu synovi se změnil, ale kdo by jí to věřil. Že by se František polepšil? Vždyť nedodržel ani to, aby rodinu vzal žít z toho prostředí, kde se příbuzní žijící pod jednou střechou okrádají, někam pryč.

Zdroj článku: