Výměna manželek (20): Takhle odpudiví chlapi bez špetky zájmu o cokoliv se snad ve výměně ještě nepotkali

Výměna manželek (20): Takhle odpudiví chlapi bez špetky zájmu o cokoliv se snad ve výměně ještě nepotkali
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Spíše než Výměna manželek by se díl měl jmenovat „Na návštěvě u morousů“. Oba pánové postrádali základní vychování a nejspíš se tuto show rozhodli protrpět jen kvůli penězům, pokud možno co nejvíce mimo domov, ale hlavně mimo dosah náhradních manželek. O společenské konverzaci asi nikdy neslyšeli.

Alena (49) se z domácnosti v Šestajovicích přesunula do Znojma. Alena sice žije v domácnosti s šestnáctiletým Standou, ale není jeho matkou a jejich vztah je pouze přátelský. Do výchovy Standy se Alena neplete, přestože s jeho otcem Standou (46), žije 10 let. Standa syna vychovává ve střídavé péči.

Ve Znojmě na Alenu čekala domácnost se třemi dcerami a výrazně mladší partner Olgy (52) – svérázný Pepa (37). Znojemská domácnost 2+kk byla přece jen pro pět lidí a velkého psa trošku malá a Olga navíc neřeší praktickou stránku domácnosti, takže celý byt má plný zbytečností, které ani nikdo z domácnosti nepotřebuje a jen zabírají místo. Alena měla v plánu trochu domácnost zorganizovat, ale to narazila.

Standa ale využil příležitost a nechal si od Aleny vyvařovat, jako by tam přijela jen proto, aby dělala kuchtičku. Náhradní manželka tak vlastně jen vařila a pekla. Její názor ani nikoho nezajímal, Standa se choval, jako by měl doma vetřelce, kterého musí 10 dní přetrpět, aby dostal honorář. Výměna ani jednomu z nich nic přinést nemohla. Pepa ani nepředstíral, že by mu byla Alena sympatická. A bylo to vzájemné.

Ani Olga se v druhé domácnosti v Šestajovicích nedočkala tepla rodinného krbu. Standa ji přivítal, ale doma moc nebyl a stejně tak i mladý Standa, který byl buď u přítelkyně nebo přišel s přítelkyní domů a zavřel se ve svém pokoji. Olga ani nevěděla, jestli přijde na noc domů. Standa jí dal ale jasně najevo, že se synem komunikuje jen on. To Olga moc nechápala, protože v její domácnosti jsou kromě její dcery i dvě dcery z Josefova předchozího vztahu, ale žijí jako rodina. Olga se celý pobyt nudila. Doma byla pořád sama, nebylo třeba moc uklízet, protože nikdo nepořádek nedělal. Stejně jako Alena, ani Olga si z výměny nic neodnesla. Celý pobyt si připadala zbytečná.

Tentokrát byla Výměna manželek nudná, muži úplně ignorovali základy společenského chování a doma byli co nejméně. Těžko říct, co produkce touto výměnou zamýšlela. Tři ze zúčastněných byli vlastně padesátníci a je jasné, že neměli v úmyslu něco ve svém životě měnit. A Josef má sice o pár let méně, ale ani on nebyl ochotný si rozšířit své „obzory“.

Oba pánové působili stejně odpudivě a bez minima zájmu to svým náhradním manželkám trochu zpříjemnit. Proč taky, že? Kdo by se za 100 tisíc korun za 10 dnů snažil.

Zdroj článku: