Výměna manželek (16): Pustit je na konci do ringu s bahnem, byl by z toho napínavý zápas

Výměna manželek (16): Pustit je na konci do ringu s bahnem, byl by z toho napínavý zápas
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Alena i Renata se v nové domácnosti zabydlely velmi rychle, ale už od začátku bylo jasné, že jejich přístup k dětem je hodně rozdílný. Když došlo na výměnu názorů, nešetřily se. Jejich drahé polovičky se ani nedostaly ke slovu.

Renata (40) je v domácnosti a stará se o čtyři děti. Další dvě děti už žijí mimo domov. Ona i děti z předchozího vztahu za sebou mají pohnutou minulost a pobyt v azylovém domě. Lukáš (32), který je mužem jejího života a se kterým má posledního potomka (3 roky), toho má za sebou také hodně.

Od 14 let byl závislý na pervitinu, což se na něm trochu podepsalo.

Život mu změnila Renata a už několik let je „čistý“. V jeho životě je to poprvé, kdy má jako dospělý člověk odpovědnost za rodinu. Jak sám říká, všechno se učí. S dětmi (Bára 17, Vendy 12, Dominik 7) vychází dobře, ale vadí mu benevolentní přístup Renaty k dětem, především k synovi Dominikovi, který je rozmazlený a když si umane, že nejde do školy, nic s ním nehne. Přístup matky vadí i nejstarší dceři, která má ke svým sourozencům moc pěkný vztah a životem svých rodičů se poučila.

Alena (41) je na mateřské dovolené. Z předchozího vztahu má dvě děti, starší syn byl zrovna u otce. Mladší Kája (8) je chytrá, ale trochu hřeší na situaci rozvedených rodičů a když se jí něco nechce dělat, hned volá otci, aby si pro ni přijel. To vadí i novému partnerovi Karlovi (41). Alena má v novém vztahu ještě dvouletého syna. Vadí ji, že všichni doma čekají na pokyny a neprojevují žádnou aktivitu.

Obě matky mají čisté domácnosti, chtěly by ale do provozu zapojit více své muže a doufají, že jim dojde, kolik starostí mají.

A neuvěříte, jak se mohou dvě normální ženy změnit ve fúrie, když dojde na řešení tak banálního detailu, jako je podávání černého čaje dětem.

Zdroj:

  • autorský článek 
Zdroj článku:
  • autorský článek