Diskuze

StarDance 2026 má další dvojici: Radek Štěpánek a Vanda Bartošová Dětinská mohou zamíchat kartami

StarDance 2026 má další dvojici: Radek Štěpánek a Vanda Bartošová Dětinská mohou zamíchat kartami
Třpytivé kostýmy, emoce i tvrdá dřina skrytá za několika minutami na parketu. StarDance není jen český fenomén. Formát vznikl ve Velké Británii a jeho obdoby se vysílaly ve více než 60 zemích světa. Obrovské popularitě se těší hlavně v Británii, USA nebo Austrálii.
Zpět na celý článek

Třpytivé kostýmy, emoce i tvrdá dřina skrytá za několika minutami na parketu. StarDance není jen český fenomén. Formát vznikl ve Velké Británii a jeho obdoby se vysílaly ve více než 60 zemích světa. Obrovské popularitě se těší hlavně v Británii, USA nebo Austrálii.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

KVÍZ: Na lovu – Belladonna se baví humorem scenáristů. U těchto otázek ji ale smích přešel
17.04.2025

KVÍZ: Na lovu – Belladonna se baví humorem scenáristů. U těchto otázek ji ale smích přešel

Vtípky na adresu lovců, které vycházejí z úst Ondřeje Sokola, se ve skutečnosti rodí v hlavách scenáristů. K těm patří také spisovatelka Ivana...

Chodil s Rambou i Berenikou Kohoutovou. Kryštof Hádek hraje s láskou, jinak to nemá cenu
26.02.2026

Chodil s Rambou i Berenikou Kohoutovou. Kryštof Hádek hraje s láskou, jinak to nemá cenu

Oblíbený a čím dál tím častěji obsazovaný herec Kryštof Hádek získal za svoje herecké výkony několik ocenění a nominací. Jeho pracovní život je...

Pamatujete na tohoto herce v bílém plášti? Dnes vás překvapí svou vitalitou
25.06.2025

Pamatujete na tohoto herce v bílém plášti? Dnes vás překvapí svou vitalitou

Kdo by si na něj nepamatoval, na jednoho z našich nejoblíbenějších herců a v jednom z populárních dobových seriálů… Hvězdná kariéra Pavla Zedníčka...

V nových dílech Ulice to začne jiskřit. Zoufalství z mateřství vede zpět k hazardu
06.07.2025

V nových dílech Ulice to začne jiskřit. Zoufalství z mateřství vede zpět k hazardu

Už teď můžeme spekulovat o tom, co čeká na podzim postavu Vandy Volákové. Tvůrci Ulice totiž vypustili pár drobečků, na jejichž základech může naše...

Pohled do soukromí Jakuba Štáfka: Jeho dcera a životní hodnoty
24.04.2025

Pohled do soukromí Jakuba Štáfka: Jeho dcera a životní hodnoty

Jakub Štáfek patří k hercům, co si umí své soukromí utajit. Dokonce se mu podařilo i tajně se oženit a ani manželku a děti nevystavuje. Když někdo...

Ulice přináší nadávky, výhrůžky, trestní oznámení, prostě velkolepý konec
04.06.2025

Ulice přináší nadávky, výhrůžky, trestní oznámení, prostě velkolepý konec

Máme se na co těšit, ujišťují nás tvůrci Ulice. Nebude to už dlouho trvat a rozehraje se před námi jako působivý herecký koncert to, čeho se...

Ulice: Věra to nezvládá. Markéta Stehlíková chápe, proč se potřebuje zbavit Běty
14.04.2025

Ulice: Věra to nezvládá. Markéta Stehlíková chápe, proč se potřebuje zbavit Běty

Věrka bývala milující babičkou, která udržovala rodinu pohromadě a měla v ní jasnou vedoucí pozici. Po příchodu Alžběty Mochové byla však svými...

Pamatujete si na pohádku Modrá krev? Sabina Laurinová a Jan Šťastný se po třiceti letech znovu potkali před kamerou
23.03.2025

Pamatujete si na pohádku Modrá krev? Sabina Laurinová a Jan Šťastný se po třiceti letech znovu potkali před kamerou

Dokonce to vypadá, že v seriálu ZOO Nové začátky budou mít krásnou dějovou linku. Sabina Laurinová v roli Alice Novotné je už nějakou dobu vdovou a...

V pondělní Ulici Vlasta vytočí Igora doběla. Ten se opije a začne Blance posílat nevhodné zprávy
30.03.2025

V pondělní Ulici Vlasta vytočí Igora doběla. Ten se opije a začne Blance posílat nevhodné zprávy

Vlastička se zase jednou odhodlala ke kroku, který otřese celou komorou, jelikož věří, že je v právu. Naneštěstí si z ní opravdu každý sedne na...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

Diskutujte

Nejnovější diskutované