Ulice skončí velkou záhadou. Bedřich má strach, že se kolega utopil

Ulice skončí velkou záhadou. Bedřich má strach, že se kolega utopil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karla má těžkou hlavu ze schůzky s jejím náčelníkem. Nabídl jí práci policejní vyjednavačky, ale místo radosti o sobě Karla pochybuje. Nevěří tomu, že ji vybral pro její schopnosti, ale že je to spíše vyrovnání mužských a ženských sil na policejní stanici. Bedřich zase bude mít v 4197. dílu děsivou starost o Dana.

I když Dan se Sárou svým tajemstvím hodně překvapili, Bedřich s Aničkou jim přejí jen samé štěstí. Jednu věc však Bedřich Danovi nemůže odpustit a žádá si po něm akci. Dan nejdříve nechápe, ostatně jako většinu času, ale nakonec se Bedřich s Martinem dočkají oslavy. Bedřich kvůli rozlučce dokonce obětuje čas, který mohl strávit se svou dcerou. Má ji odvézt k prarodičům, ale pomocnou ruku mu nabídne Alice. O Ladu se s radostí postará. 

I přes všechny pochybnosti o sobě samé Karla pracovní nabídku přijme. Své vyjednavačské schopnosti si bude moct v zápětí vyzkoušet a prověřit. V Coolně se objeví bývalý bezdomovec a přítel jejího tchána Arnošt Spáčil, který se chce vrátit zpátky na ulici a opustit ženu, která mu nabídla teplo domova. Karla se ho snaží přesvědčit, že by udělal chybu. I Spáčil to nakonec uzná. Karla za svůj výkon sklidí i pochvalu od scenáristy Štěpánka, který byl u schůzky se Spáčilem také.

Dan odchází z rozlučky dříve, aby mohl být se svou manželkou. Zapomene si však v hospodě telefon a Bedřich si ho k sobě vezme s tím, že mu ho cestou domů donese. Když dorazí k sobě domů, Alici přijde podivně zaražený vzhledem k tomu, že se vrací z oslavy. Bedřich však poví proč. Dan totiž nedorazil domů. Když si Bedřich vzpomene na to, co mu všechno v hospodě navykládali, bojí se, že Dan skončil ve Vltavě. 

 

Zdroj:

  • autorský text


 
Zdroj článku:
  • autorský text