Dan a Sára se políbili. Povede tenhle příběh u Ulice někam dál?

Dan a Sára se políbili. Povede tenhle příběh u Ulice někam dál?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici se uchyluje k dalšímu zamilovanému páru. Dan a Sára si padli do oka a dokonce se poprvé políbili. Povahou se od ostatních dost liší a možná právě proto si sednou a budou si navzájem velkou oporou. Nebo to bude jinak?

Dan pozval Sáru do Coolny, ta ho pak zvala k sobě domů

Danovi Sára padla do oka. Často ji viděl v bistru, kde Sára Mandousová (herečka Ema Businská) pracuje spolu s Aničkou. Jenže Dan Turek (herec Vojtěch Hrabák) není ten typ chlápka, který by holky balil na počkání. Kromě toho, že často neporozumí klasickým situacím, je ještě malinko stydlivý. Má tak veliké štěstí, že se shodou náhod líbí také Sáře a ta je tahounem všech jejich situací.

Na začátku Sára Danovi slíbila pomoc s výběrem elektronické cigarety. Slovo dalo slovo a tito dva mladí lidé se v Ulici začali potkávat stále častěji. Prsty v tom měla také Anička Lišková, která obě zamilované hrdličky zná moc dobře. Jak Danovi, tak i Sáře pomáhala v době, kdy si sami se sebou ani s okolím neuměli poradit. Sára s Danem za to Aničku obdivují a mají ji upřímně rádi.

Ljuba Krbová alias Anička Lišková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Dan se bál, že se na druhém rande bude muset se Sárou vyspat

Po tom, co Dan Sáru pozval do Coolny, respektive se tam pozvala Sára sama, Sára ještě navrhovala, aby zašli k ní na kávu. Dan byl rozpačitý a vymluvil se na svou kočku, která celý den nedostala nažrat. A tak se tedy rozloučili, Sára nadhodila něco v tom smyslu, že má Dan pravdu, že by se mělo dodržovat pravidlo druhého rande a vlepila mu polibek. Z toho byl Dan nějakou chvíli vykolejený, avšak ještě více byl mimo z představy, že by se měl se Sárou na druhém rande vyspat. Jak se ale ukázalo, šlo jen o vtip, který Dan opět nepochopil. Na líbání však došlo i při jejich druhé oficiální schůzce, a tak mohou diváci Ulice předpokládat, že budou nově Dana a Sáru potkávat pohromadě.

Na začátku diváci Sáře ani Danovi moc nevěřili

Přitom na začátku to s oběma zamilovanými aktéry v Ulici vypadalo všelijak. Oba měli podobný příběh v tom, že jim divák Ulice na začátku moc nevěřil. Dan vypadal divně a motal se kolem Bedřicha Lišky, protože chtěl vidět, jak vypadá vrah jeho táty. Sára se v Ulici dlouho zamotávala do pavučin svých vlastních lží a výmyslů a může být jen ráda, že pro ni měla Anička tolik pochopení. Vždyť jednu dobu dokonce ohrozila vztah Aničky a jejího fotografa Šimona po tom, co si vymyslela, že jí Šimon během focení dělal návrhy. Vše se nakonec ustálilo a Dan i Sára si v Ulici našli své místo. Je tak jen na nich a v tomto případě spíše na scénáři, jak povedou své životy dál.

 

Zdroje: