Úterní Prostřeno se silikonovou Soňou, která se nedávno před kamerami vdávala

Úterní Prostřeno se silikonovou Soňou, která se nedávno před kamerami vdávala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud máte pocit, že už jste dnešní hostitelku někde viděli, bylo to v jiné reality show, kde se vdávala a chlubila, že se nechá na svůj velký den vylepšit, aby byla ještě krásnější. Bohužel na většinu diváků pořadu Prostřeno tak dnes nepůsobila.

Soňa uvedla, že má 31 let a vlastní kadeřnický salon v Brně, který se zaměřuje na prodlužování vlasů. Má dvě děti a účastí v soutěži se chce zviditelnit. Vybrala si jídla, která jsou podle ní nejen chutná, ale hlavně krásná a vše se snažila sladit do své oblíbené barvy-růžové, což je pro ni zřejmě to nejdůležitější. Její maminka byla vedoucí cateringové společnosti a ona údajně od dětství ráda vařila.

Své hosty přivítala v moderním bytě v Brně. Jako zábavu si připravila karaoke party, kde zazněla nějaká vánoční píseň, která měla asi navodit sváteční atmosféru, když už byl tento týden označen jako sváteční Prostřeno.

Jako předkrm se podával v misce salát, jehož základem byly krabí tyčinky, krevety, paprika, petržel, majonéza, bílý jogurt a dochucovadla. Hostitelku evidentně matčina práce poznamenala nejen v jídle, protože jen těžko si lze představit, že někdo sváteční večeři servíruje v plastu. Hlavní totiž bylo, aby jídlo ladilo do růžové barvy.

Bramboračka v moderní verzi byla obarvená červenou řepou, bohužel nebyla vůbec dochucená. Ivě moc nechutnalo, muži si jídlo dosolili, aby mělo nějakou chuť. Ale jako bramboračka to prý nechutnalo. Ivě přišlo, že je v jídle všeho zbytečně moc a chuť žádná.

Bramboračka, zdroj FTV Prima

Těstoviny carbonara se hostitelce bohužel nepodařilo obarvit na růžovo. Snažila se o to opět řepou, ale při krátké době varu se na těstoviny obarvená voda nechytila. Podle Karla bylo jídlo dobré. Kláře chyběla k jídlu lžíce.

Po hlavním chodu se zpívalo. Hostitelka chce možná udělat kariéru i v hudebním průmyslu.

Dezert hosty zklamal. Opět vrstvený nepečený cheesecake v plastové misce. Ivka podotkla, že by to zvládlo její dítě.

Soňa byla sama se sebou spokojená. Klára jí dala 10 bodů. Celkem si vyvařila 35 bodů, což bylo o bod méně, něž dostala Klára.

Názory diváků

Tak diváckou cenu si Soňa asi nevyvařila. „Diváci na ní nenechali jednu nit suchou.“ Řešil se především její umělý vzhled, přehnané sebevědomí a mizerné jídlo. O zábavu se postaral především jeden přispívající divák, který byl podle ostatních zřejmě její manžel a ten ji samozřejmě vytrvale chválil, jak je krásná a jak ji ostatní jen závidí krásu a úspěch.

 

Zdroje článku: