Den jak sen: Silikonová Barbie z Brna provětrá svému nastávajícímu úspory. 400 tisíc za svatbu?

Den jak sen: Silikonová Barbie z Brna provětrá svému nastávajícímu úspory. 400 tisíc za svatbu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Není nevěsta jako nevěsta, ta z Brna má stejně velké ambice jako své rty. Soňa si svého partnera nabrnkla na seznamce, kde hledala kamaráda s výhodami. A ulovila Michala, který se rozhodl udělat z ní počestnou ženu.

Soňa má poněkud jednodušší vnímání světa. Potřebuje muže, který uspokojí především její finanční nároky. Nechce trávit život tím, aby se omezovala a šetřila. Ráda nakupuje a spíš než kvalitu svatebního pohoštění řeší, jestli si nemá přifouknout rty, předělat bradu a udělat se ještě krásnější.

Michal musí mít kromě velkého bankovního účtu i velké srdce, protože se rozhodl pro Soňu, která má už dvě děti. A ty zbožňují životní styl své matky, jiný ani neznají. Vypadá to, že na nakupování tak budou v rodině tři. A Michal se bude muset hodně otáčet, aby uspokojil všechny nároky své manželky.

Jen dva měsíce Soně trvalo, než přesvědčila Michala, že kromě povyražení, kvůli kterému se scházeli, by od ní mohl dostat i něco navíc. A tak se z dobrodružství bez závazků najednou stal „vážný vztah“. Přestože Michal podle nevěsty na první rande přišel „oblečený hrozně“, zřejmě hned vytušila jeho potenciál. Ale dokázala to uhrát tak, že měl Michal pocit, že o ni musí zabojovat.

Vzal to jako svou životní výzvu a v Paříži ji požádal o ruku. Kdo by mohl odolat? Třeba je to nakonec opravdová láska. Své ANO si řeknou i před Bohem.

 

Soňa a Michal, FTV Prima

Soňa z Brna si chce svou další svatbu náležitě užít. A ve svůj velký den by si přála být neodolatelná. Zatímco většina nevěst se spokojí s krásnými šaty a pěkným účesem, Soňa to má nastaveno jinak a služby vizážisty jí nestačí. Potřebuje plastického chirurga!

Jak sama prohlásí: „Čím víc, tím líp.“ S tím Michal tedy úplně nesouhlasí, ale věří, že Soňa má soudnost.

Ani pečlivě naplánovaná svatba, kde musí každý detail být hoden Sonina vytříbeného vkusu, se neobejde bez trapasů. A vy můžete být u toho. Že vaše svatba byla trochu skromnější? Je vlastně co závidět?

Nebude chybět ani rozlučka se svobodou a je už teď jasné, kdo z páru si ji užije víc. Proč bude Soňa během uvítání na rozlučce zaražená a koho to bude mrzet? Jak si svůj večer užije Michal?

Na Sonin dokonalý den se můžete podívat už 24. října večer na Primě. Provede vás opět dojatá Monika Absolonová, která uroní i pár slz.

Zdroje článku:
  • Press kit Prima,
  • autorský článek