Franta Hrubý z Ulice

Franta Hrubý z Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Postava Františka Hrubého neměla vůbec lehký osud. Musel se potýkat s mnoha těžkými situacemi a v lásce to také neměl snadné! Stal se brzy otcem a svého syna vidí jednou za čas.

Franta Hrubý z Ulice po nevydařeném vztahu, z něhož má malého syna, opět našel štěstí, ovšem teď na něho musí ještě nějakou dobu čekat!

Franta je v Ulici jedna z nejdéle působících postav. Mohli jsme sledovat jeho celý životní vývoj, neboť ho známe jeho sedmi let! Franta se v Ulici objevil v rodině Liškových jako malý chlapec a dnes ho na obrazovkách vídáme jako dospělého zralého muže. Frantovi je nyní 22 let a vyspěl zejména díky tomu, že se brzy stal otcem.

Franta se stal rodičem již v 17 letech!

Už je tomu několik let, co Franta přišel s velmi překvapivou novinkou. Bylo mu tehdy pouhých 17 let, kdy se stal otcem. Pamatujete ještě na jeho velkou lásku? Tou byla holanďanka Skyler, se kterou se seznámil na výměnném pobytu. Franta tehdy prožíval velkou lásku. V roce 2014 se poprvé tato mladá dívka objevila u Liškových doma. 

Sara Sandeva hrála Skyler
Skyler Ruyter s Ulice, Sara Sandeva, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Franta se Skyler se následně jezdili navštěvovat a v Ulici jsme dokonce mohli vídat rodiče Skyler, kteří trávili s Liškovými a Knoblochovými dokonce i dovolenou. Záhy jsme však celou rodinu van Ruyter přestali na obrazovkách vídat. Franta přišel s nemilou zprávou - Skyler si našla někoho jiného. Pro Frantu to nebylo vůbec snadné období a Skyler mu ani nechtěla umožňovat vídat se s jejich malým Christianem.

Jeho nová láska je také komplikovaná 

Nakonec vše dobře dopadlo pro mladého Frantu, který si musel projít tak těžkou životní zkouškou. Časem se mu podařilo dostat Skyler z hlavy a také mu umožnila vídat svého syna. Franta neměl lehké dětství a prošel si opravdu mnoha těžkými situacemi.

Díky těmto všem těžkým zkouškám je dnes z něho sebejistý a vyspělý mladý muž, a dokonce se na něho opět usmálo štěstí. Našel si novou partnerku Báru. Ovšem začátky byly pro tento pár velmi náročné, a to kvůli Bářiným špatným zkušenostem a strachu ze sblížení. Nakonec se Frantovi podařilo získat srdce Báry a oba mohli spolu začít nový šťastný život. Nicméně teď si Franta musí na Báru počkat, až se mu vrátí ze studijního pobytu.

Jejich vztah je však pevný i na dálku a musíme se nechat překvapit, zda další časovou odluku tento pár vydrží.

Zdroj:

  • autorský text